issimo home nevresimleri nasıl...

sonsuz00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
73
2
86
Ankara
issimo home nevresim kullananlar cevap verebilir mi kalitesi nasıl acaba renk atıyor mu taç ile kıyaslanabilirmi?

ben de merak ediyorum.. Denizli' de üretiliyomuş..Tekstil sektöründe Denizli'nin iyi oldugunu biliyo:34:rum..Ama kullananların yorumlarını dinlemek daha iyi olur

ben kullanıyorum
özellikle pamuk satenlerinden çok memnunum , eşim tekstil sektöründe çalışıyor, onun dediğine göre pamuk satenlerde issimo , taç , sarev hepsi benzer kalitelerde üretiyor diyor ama ranforce da diğerlerinden çok daha iyi , bir de biraz daha pahalı ama çeyizlik alınabilir ben almıştım , özel grup nevresimleri var onlar başka firmalrda pek yok hem kalite hem tasarım olarak çok güzeller, dediğim gibi biraz pahalı ama bu ara popüler indirim sitelerinden birinde sık sık çıkıyor ordan takip ediyorum ben.
onun dışında aldığım yer renk atma filan olmaz garanti veriyoruz ( ki ben daha yaşamadım ), olursa da getir değiştiriyorlar demişti.

çok teşekkür ederim canım zaten bi mağazadainceleme fırsatım olmuştu kaliteli gibi görünüyordu...alışverişsitesinde aslında fiyatlarıda çok uygundu ama artık kaçırdım...başka kampanyaya alırım inş...

Bende bi nevresim takımı almıştım issimo'dan. Pamuk saten. Gerçekten çok memnunum. 3 aydır kullanıyorum, Taç'ın da var pamuk saten, kristalinde var ama ben yıkayıp yıkayıp issimo'yu kullanıyorum. Dokusu falanda çok hoşuma gidiyor. Rengini de şöyle söyleyeyim 3 aylık evliyim 15 günde bir yıkarım hiç solmadı aynı duruyor :)

Bahsettiğiniz marka' dan nevresimim var mı hatırlayamadım şuan, ama markafoni' den storway diye bir markanın nevresim takımını almıştım çeyizlik kullanmadım haliyle, ama açtığımda pketi deseninin göründüğü gibi olmadığını farkettim. Desenler boyama, sulu boya tablosu gibi duruyor.:ssz:

Bu yüzden artık direkt görerek ya da internet üzerinden alacaksam sarev, taç gibi isim yapmış markaları tercih ediyorum.
:34:

Senelerdir kullaniyorum pamuk saten olanlardan ne rengi soldu ne de pamuklandı ustelik ben hepsini defolu aldim imkanim yoktu çeyizimi hem defolu ve seri sonu urunlerle yaptim bir takimin çarsafi yoktu birinin yastigi yoktu birisi delikti fatihte bir magaza vardi ondan aldim simdi getirmiyor bulamiyorum diyor simdi de pikesini alacagim netten kesinlikle alin derim pisman olmazsiniz on kuruş fazla olsun iyisi olsun bir tane sarev aldim asla kiyas etmez .

Back
X