Kekler - Pastalar Issız Adam'ın Havuçlu Tarçınlı Keki

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
İşte aşk dolu lezzetiyle havuçlu tarçınlı kek

3 yumurta
1 su bardağı şeker
3 su bardağı un
1 su bardağı süt
2 tane rendelenmiş havuç
1 yemek kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı kırılmış ceviz

Yumurtalar ve şeker çırpılır. Ardından vanilya eklenir. Sonra sırasıyla havuç, sıvı yağ konulur. Kabartma tozu ve un konulur. En son tarçın ve ceviz konur. Kek kalıbına boşaltılır. 180 derecede pişirilir. Afiyet olsun.
Alıntıdır!

Son düzenleme:
issizadam1.jpg

1168981128havuclu-kek1.jpg

Issız Adamın mı? kaydirigubbakcemile3
Biz bayılıyoruz bu keke. Hemen hemen aynı..
Tek farkı adıkaydirigubbakcemile3

eh reklamın gözü batsın bacım bizde böyle rant sağlıyoruzcokacimcoooknaniknanik

ben bu keki yuvarlak tepside yapipi pistikten sonra üzerini recelle kapliyorum onun üzerinede rendelemis badem serpip bir bes dakika daha firinda bekletiyorum bademler kizarana kadar cok lezzetli oluyor sizede tavsiye etmek istedim recel ev yapimi degilde hazir olanlari kullaniyorum kirmizi recel hangisi varsa o an onu kullaniyorum cilek bögürtlen v.s

evet yaa ben internetten baktım tariflere çok niyetlendim bu keke de :) süt var hep.unuttun mu yazmayı DyGLu ???

hm sütü trans geçmişim şimdi tamamdır.. sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3

kıs bu keki yapmam lazım eşim daha bu gün yaptığımı sildi süpürdü kek delisi
acaba bunu yiyince ne yapacak tabakla yutar artık :)

bende yaparım havuçlu kek çokda güzel olur severler kekimi ama ısısız adam keki olarak bilmiyordum..

ayrıca havuçlu kekte süt yok ben hiç koymam..
malzemeler sadece 3 yumurtqa 1 subardağı şeker yarım su bardağından bir parmak üstte sıvı yağ kab. tozu tarçın ceviz.. vanilyada yok benim tarfide vanilyalıda denedim ama tarçının tadını örtüyor...

yinede tarif için teşekkürler...

Son düzenleme:
benım ıssız adamım yarın gelcek bende yarın yapemde yedirem :)
tarif icin teşekkrler :)

Back
X