• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Issiz Adamlar ne kadar cogalmis! Canim yaniyor!!!

Cecille

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
5
0
86
44
İstanbul
Canim kadar sevdigim, deli gibi asik oldugum adamin icinde baska biri varmis aslinda! inanamiyorum... O kadar yikilmis o kadar mutsuz durumdayim ki anlatamam...
Bu nasil gecer.. bu yara, bu sanci nasil diner lutfen bilen soylesinnnn....

Ruya gibi baslayan ve 4 aydan fazlaca bir suredir de muthis uyumlu guzel sekilde ilerleyen bi iliski dusunun.. Oyle ki evlilik kadar ciddi konular bile konusulmaya baslanmis. (Sonucta her iki tarafta ne istedigini ne istemedigini bilecek kadar olgun yasta)
Bikac defa hic anlam veremedigim aciklamalari vardi iliski icinde ama o kadar asigim ki kor asik oyle bisey... Ama kadin milleti iste; icine kurt dustu mu onu ne yapar eder bulur!!! 3gun once face'de kendisine ait fake bir profil!!! Listede kadinlar!!!! Sadece kadinlar!!! Hatta erotik otesi gruplar!!! Yaaaa yok boyle bir yikim... Uyustum ki ne uyusmak!!!! Anlam veremiyorum... neden, nicin, nasil??? Bitti dedim ve kapattim telefonu; sakince hoykurmeden... "Seviyorum, seni kaybetmek istemiyorum.." mesajlari sonrasinda... Sevdigine de inaniyorum... ama bu yaptigini aklayamiyorum.. yediremiyorum kendime... guvenim sifir sanirim... Kafam, kalbim herseyim allak bullak!?...
Simdi hersey bitti.. Bi erkek bunu neden yapar? Bu sapiklik midir? Bundan sonra olacak sey nedir?...mafoldumben

eğer hesabın ona ait olduğuna eminsen, yapman gerekeni yapmışsın zaten canım :delphin:
çok iyi anlıyorum seni, inanamıyorsun şaka gibi geliyor değil mi..
hatta keşke yanlış anlamış olsam diye bile düşünüyorsundur...
neyseki 4 ay çok uzun birsüre değil, tanıma aşamasında bunu farketmişsin..
ne diyebilirim ki.. ama üzüldüm canım inan çok üzüldüm.. neden bunu yaptıkları hakkında da en ufak bi fikrim yok.. sapıklık desem değil,cahillik desem değil..

aklını ve beynini peynir ekmekle yedigi için yapar-tatlicadiarzu-
sapıklık uckurculuk ne bulursak söyleyebiliriz.. cünkü cinsellik onların vazgecilmezleri.alsanaalsanasmile

Sanal cinsellik.. ben buna takılıyorum nasıl tatmin olunur neden yapılır anlam veremiyorum..

Arkadaslar hepinize tesekkurler... Bugun daha fenalardaydim sanirim; gece 3 bucukta uyandim ve saatlerce kurdum kafamda... Simdi sizlerin de yorumlari ruhuma ilac sanki :) tesekkurler... Bu nasil bir aciysa icimdeki nefretle azalacagina artiyor sanki...
Siz ne kadar anlamiyorsaniz olayin mantik ve nedenini ben de yasayan, karsi tarafi da az cok taniyan biri olarak hiiiic anlayamiyorum... Internet ne kadar mucivezi bir bulusken; su an 70'lerde yasiyor olmayi o kadar cok isterdim ki....Hersey cok basit artik... Kadinlar da kendi kiymetini bilmiyor; sapik supuk iliskiler cemberinde hem kendilerini hem de bissuru kadini mutsuzluga surukluyorlar :(

Back
X