işsiz , bekar , arkadaşların hepsi evli iken yaşamak ...

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Belki kimimiz bu dönemden geçti geçmedi..

Bir hafta öncesine kadar çalışıyordum , hayat bile daha güzeldi , kendime güvenim, gözlerimin içi gülüyordu ...

Hayatıma biri girmek üzereydi ...Artık hayatım değişecek yoluna girecek dedim

Ama sil baştan ...

ücretli öğretmenlik , dershane çalışıyorudum ikisi de bitti .. başvurduğum yerlerden cevap ta gelmiyor

Hayatıma girecek insan elimde olmayan sebeplerden cevap veremiyorum ...

Vakit geçirebileceğim arkadaşım kalmadı dertleşeceğim ,, hepsi evli, nişanlı .. buluşmalar yok ...

Hayatımda konuşabileceğim kimse yok

Benim ayakta tutacak işim yok ...

Eve gömüleceğim galiba .. kurs kurs gitmedim kalmadı işsiz dönemde onlardaki insanlar bile evili çocuklu insanlar ....

Hayat nasıl gececek böyle .. Bu dönemde yaşayan hanımlar neler yaptınız ? Nasıl çıkarım bu çıkmazlardan bir çare olur musunuz bana ?

hayatina o insani ndn sokmuyorsunuz.. bu isinle ne alakasi varki... umidini kesme

o başka bir konu bir önceki konularımda bahsetmiştim .. Karışıma çıkan insanlar da böyle oluyor bir engeli oluyor kiminle tanışsam .. mantık devreye girmesi gereken hepsi mi böyle olur

ama şimdi kuzenlerde de ben kaldım , arkadaşlarımla da .. kimseyi arayıp dertleşelim diyemiyorum .. derdimi anlatsam anlamıyorlar .. durumu geçistiriyorlar sadece .. kısmet işallah maşalah...

Valla benim de tum arkadaslarim ya evli ya sevgilili...yani kimsenin bana ayiracak zamani yok. Hepsi kendi hayatlarina dalmis durumda, ben de arkadassiz, ailesiz ve kimsesiz durumdayim bugunlerde...berbat bir haldeyim yani :43:

bu hayatla nasıl mücadele edilmeli ki .. gerçekten yaşamayan için çok zor geçiyor .. bir şey yapmak gelmiyor insanın içinden bir amaç yok .. her şeyi değerlendiriyorum mücadele mi veriyorum ama yok yok yok ..

kendi çevremi gözlemlediğimde bir bakıyorum hiç bir şey çabalamamış hemen her şeye sahip olmuş hiç uğraşmadan ama halen memnun değil hiç bir şeyden herhalde uğraşmadığı için mi kıymetsiz oluyor

bu hayatla nasıl mücadele edilmeli ki .. gerçekten yaşamayan için çok zor geçiyor .. bir şey yapmak gelmiyor insanın içinden bir amaç yok .. her şeyi değerlendiriyorum mücadele mi veriyorum ama yok yok yok ..

kendi çevremi gözlemlediğimde bir bakıyorum hiç bir şey çabalamamış hemen her şeye sahip olmuş hiç uğraşmadan ama halen memnun değil hiç bir şeyden herhalde uğraşmadığı için mi kıymetsiz oluyor

aynenn bende oyle dusunuyorum!! insanlar cogu cevremde cabalamadan hersey elde edebiliyorlar.. birde kendime bakiyorum ' acaba neyim eksik' dusunuyorum.. dusunuyorum hala dusunuyorum.. ne yaptiysam yoluna girmedi.. bikiyorum.. depresiyon halde evde oturuyorum cevremdeki insanlarin mutlugunu izliyorum. mutlu olamicagim pes etmekteyim. neyaptiysam olmuyor veya tersi oluyor..

kendi kendime arkadas edindim ya herkes evliliginle ugrasiyor ya ben oturuyorm duvarlara bakiyorum.

belkide sabretmek lazim dmi? sabredelim bence.. girer yoluna. icimizi rahat tutalim biz

bende işsiz bir donemden gectim.gercekten zor .ama dua et.ben cok dua ettim o donem sonra kabul oldu cok sukur simdi çalışıyorum. bekarliga gelince bende bekarim.en son sevgilim vardi sevmediğim icin ayrildim .seneletce cok sevdigim bekledigim insan daha gecenlerde evlendi haberini aldim.bu kadar zor iste hayat. cok zormus ya cidden .hayat maalesef adil olmuyor bazı insanlara.o yuzden oturup bekleme is başvuruları yap esine dostuna sole bir ise gir .is olmayinca insan dahs cok takar.eskiden evlenmek istiyordum ama simdilik istemiyorum
belki hic evlenmem evlilikten sogudum hem hersey yaşında guzel.26 yaşından sonra bilmiyorum evlenmem heralde.

İnsan hayatı iniş çıkışlarla dolu, bir dönem geçiriyorsunuz. Bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz, eksik kaldığınız kendinizde eksikliğini hissettiğin bir şeyin eğitimini alabilirsiniz. Bir enstrüman çalabilirsin,öğrenebilirsiniz. Ben iki yıl boyunca işsiz kalmıştım, kendimi eğitime vermiştim, iyi ki de öyle yapmışım.

Evliyim, çalışıyorum ama yine kendimi senin gibi hissediyorum, eşim tatile gitmeyi pek sevmeyen biri, kendine göre seviyorda balayı hariç hiç il dışına çıkmadık, sen git gez der ama etrafımdaki herkes evli çocuklu kim benimle il dışına tatile gitmek ister ki. Herkesin kendine göre dertleri var.

Bence bu dönemi iyi değerlendirin, bol bol uyuyun, kitap okuyun... tek başınıza da gezebilirsiniz, ben bunu çok yaptım :) eğlenceli de olabiliyor.

bende işsiz bir donemden gectim.gercekten zor .ama dua et.ben cok dua ettim o donem sonra kabul oldu cok sukur simdi çalışıyorum. bekarliga gelince bende bekarim.en son sevgilim vardi sevmediğim icin ayrildim .seneletce cok sevdigim bekledigim insan daha gecenlerde evlendi haberini aldim.bu kadar zor iste hayat. cok zormus ya cidden .hayat maalesef adil olmuyor bazı insanlara.o yuzden oturup bekleme is başvuruları yap esine dostuna sole bir ise gir .is olmayinca insan dahs cok takar.eskiden evlenmek istiyordum ama simdilik istemiyorum
belki hic evlenmem evlilikten sogudum hem hersey yaşında guzel.26 yaşından sonra bilmiyorum evlenmem heralde.

30 da evlendim :) niye evlenemeyesin, bekarken ben hiç gelinlik giyemeceğim gibi gelirdi, ama giydim. Şimdi hamilelik anne olmak öyle geliyor. Rabbim hakkımızda hayırlı olan şeyleri tez zamanda nasip eder inşallah.

30 da evlendim :) niye evlenemeyesin, bekarken ben hiç gelinlik giyemeceğim gibi gelirdi, ama giydim. Şimdi hamilelik anne olmak öyle geliyor. Rabbim hakkımızda hayırlı olan şeyleri tez zamanda nasip eder inşallah.

bilmiyorum canım ya istek kalmadı hic hevesim yok.bole giderim ben diye düşünüyorum.

Back
X