Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardincin olsun bence ilk etapta cok maasin azligini coklugunu goz onunde bulundurna bir yerde kucuk caplida olsa is bulmaya ve isini en guzel sekilde yapmaya bak zaten kendini ispat edersen insallah zamanla kendi buronuda acarsinMerhaba arkadaşlar ben hukuk okuyorum son sınıftayım mezun olmama az kaldı ama iş bulamayacağım beklentiyi karşılayamayacğım diye çok korkuyorum avukat olan arkadşlar bana tavsiye verebilir misiniz?
Büyük şehirdemisin? Bulursun umarım..Biraz araştırdım soruşturdum tanıdığın yoksa stajyer olarak bile yanlarına almıyorlad maalesef
Haklısınızİşsiz kalcam dememeyi bırak öncelikle. Hepimiz bazen dikkatsizce konuştuğumuz gibi yazabiliyoruz ama başlıkta olunca hoş olmuyor. Kalcam diyen avukat olmaz. Nerde okuyorsun ? Staj yapacaksın,çevren olacak. Ne istediğine sen karar vermelisin. Fakülteden işsiz arkadaşımın olduğunu hiç duymadım :)
Ben mi bulamıyorum acaba çok küçük bi şehirde değilim büyükte sayılır son seninin vermiş olduğu tedirginlikten mi nedir büyük özgüvenle başladığım bu bölümü bitirirken yaşadığım duygular korkuya döndüBüyük şehirdemisin? Bulursun umarım..
Buarada 1 yıl maaşsız staj var evet o biraz sıkıntı
Biz baya zorlanmıştık o dönem..
Staj yeri cok rahat bulursun merak etme, maaş vermeden 1 yıl amele gibi çalıştıracak seni
Neden çevre gereksinki?
Stajyer avukat arayan yaşlı kurt kaynıyor ortalık![]()
Aslında böyle durumlarda küçük şehir daha mantıklı sanki..Ben mi bulamıyorum acaba çok küçük bi şehirde değilim büyükte sayılır son seninin vermiş olduğu tedirginlikten mi nedir büyük özgüvenle başladığım bu bölümü bitirirken yaşadığım duygular korkuya döndü
Haklısınız galiba , siz de avukatsınız galiba serbest mi çalışıyorsunuz kamu kurumda mı acabaAslında böyle durumlarda küçük sehir daha iyi sanki..
Şehir büyüdükçe işsizlik oranı artıyor birde küçük yerde insanlar birbirine destek oluyor, iş veriyor filan..
Sen o korkularını yen artık, fakülteden arkadaşlarinla fikir alısverişi yap, yaşadığın semtin avukatlarıni araştır, tanimaya çalış.
Biyerden başlaman lazım![]()
Ben değilim canım, eşim avukat ama baştan bu yana her aşamasında yanında olan, çalar saat görevi üstlenen, ders notları tutan hep bendim..Haklısınız galiba , siz de avukatsınız galiba serbest mi çalışıyorsunuz kamu kurumda mı acaba
Çok teşekkür ederim sağolunBen değilim canım, eşim avukat ama baştan bu yana her aşamasında yanında olan, çalar saat görevi üstlenen, ders notları tutan hep bendim..
Avukatlık kimliği onun adına sadece
Serbest çalışıyor, kendi hukuk bürosu var.
Umarım birgün seninde olur..
Kendine güven![]()
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim sağolun
Ben de hukuk okumak istiyorum. :)Rica ederim canım![]()
Yanlış alıntıladın sanırım fistık:)Ben de hukuk okumak istiyorum. :)
Hangi üniversitedensin acaba?
Evet yanlış alıntılamışım, çok özür dilerimYanlış alıntıladın sanırım fistık:)
Konu sahibi ben değilim ama oku tabi, arkandayım
![]()
Önemli değilkiiEvet yanlış alıntılamışım, çok özür dilerim![]()