işsizim diye yakınıyordum

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
kızlar mezun olalı 1 sene oldu fakat iş bulamıyordum tıbbi sekreterım bu gece ıtıbarıyle verdıgm cv lerden haber geldi fakat hukuk burosunda sekreter arıyorlarmıs uygun mu dedıler o paniklemı dıyım heyecanlamı dıyım uygun dedım ve yarın gorusmeye cagırdılar bılgısı olan varmı hukuk burosunda calısmıs olan nasıldır ortamı yorucumudur çalışma saatlerı fazlamıdır benım oyle bı yerde tecrubem olmadı hıc hep hastanelerdeydım bılmıyorum yapabılırmıyım yardımcı olun kızlar

Rofis işleri kolaydır ya.avukat mahkemeye gider siz ofiste tek kalırsınız,abim de çalışıyor avukat yanında rahat olduğunu söylemişti.başarılar size.

Canım öncelikle hayırlı olsun
Bir bilgim yok ama hukuk bölümüne aç orda daha iyi yardımcı olurlar

aile avukatımızın sekreterinin yaptığı işleri anlatayım ben size (bilmediklerim de var elbet)

1. çay/kahve servisi. (yemek yapmıyor)
2. elbette tel/fax
3. dosya takibi (adliyeye gidiyor vs)
4. tabi ki dosyalama, dilekçe yazma vs.

hayırlı olsun.

çok teşekkür ederim canım çok sağol bıde çalısma saatlerını falan bılıyormusun ızınlerı varmı

çok teşekkür ederim canım çok sağol bıde çalısma saatlerını falan bılıyormusun ızınlerı varmı

bizim avukat aşırı iyi niyetli bir insan. tatili de var bayanın, mazeret izinleri de. zaman zaman kardeşini gönderiyor kendi yerine, böylelikle daha da uzatabiliyor iznini. e adli tatil zamanı zaten ne yoğunluk var ne başka bir şey.

söylemeyi unuttum, yemek de ne isterse onu yiyor, avukatın hesabına yazılıyor, aylık olarak ödüyor dükkanlara.

bu saydıklarım iyi niyeti var ondan demek değil, bayanın bazı davranışları var, sömürmesi var, onları anlatmadım ama kendim biliyorum diye yazdım.

valla dileyebileceğim en güzel dilek, inş. sen de bizim avukat gibi birilerinin yanında çalışırsın.

çok teşekkür ederim canım ya güzel dileklerın ıcın inşallah canım amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…