- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
İşsizim ya, hiçbir şeye hakkım yok sanki. İndirim varken internetten 3-5 kıyafet sipariş ediyorum, her kargo gelişinde evdeki kont ve kontesin yüzleri hemen şekil değiştiriyor. Annemin arabasıyla arada dışarı çıkıyorum, hemen tavır. Mini etek giyiyorum hemen tavır. Bu tavırların tümünü bugün yaşadım ve sinirden deliriyorum.
Tüm masraflarımı tasarruflarımdan karşılamaya çalışıyorum, yani aileden para talebim hiç olmuyor. Babam sağ olsun, arada harçlık vermek istiyor ama gücüme gidiyor.
Tartışmaları yok mu, huzurumu yerle bir ediyor. Annemle tartışmalarımız sıklaşıyor her geçen gün.
Boğuluyorum ve gerçekten artık yapamıyorum. Bu eve sığamıyorum bazen.
Çaba da göstermiyor değilim ki... İş arıyorum, başvurularımı yapıyorum ama dönen yok. Çalışanlara öyle imreniyorum ki...
Çok zor durumdayım, paylaşmak istedim.
Tüm masraflarımı tasarruflarımdan karşılamaya çalışıyorum, yani aileden para talebim hiç olmuyor. Babam sağ olsun, arada harçlık vermek istiyor ama gücüme gidiyor.
Tartışmaları yok mu, huzurumu yerle bir ediyor. Annemle tartışmalarımız sıklaşıyor her geçen gün.
Boğuluyorum ve gerçekten artık yapamıyorum. Bu eve sığamıyorum bazen.
Çaba da göstermiyor değilim ki... İş arıyorum, başvurularımı yapıyorum ama dönen yok. Çalışanlara öyle imreniyorum ki...
Çok zor durumdayım, paylaşmak istedim.