İşsizim ya, hiçbir şeye hakkım yok sanki.

Her şey çok güzel olur, düzelir inşallah tatlım. Sıkma canını bu kadar.
Şu dönemde eleman almak değil, eleman çıkartıyoruz. İş bulamaman gayet normal.
Part time işlere de bak bence. Harçlık çıkartmak için en azından.
Sabır... :KK200:

İnşallah, inşallah, inşallah. Sabırla bekliyorum. Çok teşekkür ederim. :KK36:

İnşallah. Darısı bana olsun o zaman. :KK36:
inşallah.. hiç beklemediğim bir anda işe girmiştim ben. ve bu kadar uzun süre çalışacağımı da hayatta tahmin etmezdim. o zamandan beri hep insanın şansının ya da eşinin ya da işinin bir yerlerde beklediğini, ve olması için de doğru zamanın gelmesi gerektiğini düşünürüm. bazen elimizden geleni yapıp doğru zamanın gelmesini de sabırla beklememiz gerekiyor.

Siz de mi? :KK43: 35 yaşındayım.
36 yaşındayım...4,5 senedir çalışmıyorum bankaciydim.biraz canıma tak etti biraz da mecbur kaldım infertilite tedavisi gördüm 5 aşılama 2 tüp...oğlum 18 aylık...1 senedir arıyorum görüşmelerim de oldu...hala issizim

Yaaaa ne umut verici.Allahim hayırlısıyla bana da nasip etsin
Amin inşallah. ülkenin yarıdan fazlası iş bulamıyor. genç nüfus heba olup gidiyor. torpilsiz kimse kimseye selam bile vermiyor. maalesef ülkenin durumu yüzünden de biraz bu haldeyiz. yalnız değilsiniz üzülmeyin lüften. sadece elinizden geleni yapıp sabırlı olmaya çalışın. bişi daha söyleyim de umut olmaya devam edeyim size. şimdiki çalıştığım işimi rahmetli babam gazete ilanını bana gösterip ara diye ısrar etmişti. yoksa ben de o kadar umutsuzdum ki bir yeri aramak başvurmak dahi içimden gelmiyordu. demek ki zamanı gelince kendinizin bile şaşıracağı şekilde sürprizler gerçekleşebiliyormuş.

Yaaaa ne umut verici.Allahim hayırlısıyla bana da nasip etsin
yani bu biraz da şeye benziyor, çok evlenmek istersiniz, görüştüğünüz kişiler olur ama onlarla bir şekilde ayrılırsınız ilişki biter vs. ama sonra hiç aklınızda yokken umudu da kesmişken karşınıza biri çıkar nasıl olduğunu anlayamadan eliniz kolunuz sanki bağlanır ve kendinizi evlilik yolunda bulup evlenirsiniz. öyle bişi biraz da :KK66:

inşallah.. hiç beklemediğim bir anda işe girmiştim ben. ve bu kadar uzun süre çalışacağımı da hayatta tahmin etmezdim. ozamandan beri hep insanın şansının ya da eşinin ya da işinin bir yerlerde beklediğini, ve olması için de doğru zamanın gelmesi gerektiğini düşünürüm. bazen elimizden geleni yapıp doğru zamanın gelmesini de sabırla beklememiz gerekiyor.

Yorumunuz nasıl iyi geldi... :) Çok sağ olun. Sabırla bekleyeceğim. :)

yani bu biraz da şeye benziyor, çok evlenmek istersiniz, görüştüğünüz kişiler olur ama onlarla bir şekilde ayrılırsınız ilişki biter vs. ama sonra hiç aklınızda yokken umudu da kesmişken karşınıza biri çıkar nasıl olduğunu anlayamadan eliniz kolunuz sanki bağlanır ve kendinizi evlilik yolunda bulup evlenirsiniz. öyle bişi biraz da :KK66:
Ay valla.koca bulmak iş bulmaktan daha kolaymış :)))) çok haklısınız..Allah sabirdan ayirmasin

Back
X