• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsizliğin getirdiği mutsuzluk ve kimseyle ilişki kuramama

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Kendimi mutsuz ediyorum, hiçbir şeye layık görmüyorum. Kendimi geçindiriyorum ancak tatil matil yapamıyorum, gezemiyorum. Hesabımı birine ödetmeyi hiç sevmem, aman sevgili oluruz ben istediği şeyleri yapacak maddi güce sahip değilim diye uzaklaşıyorum herkesten.

Anlattıklarınıza bakılırsa özgüven eksikliği ve depresyon yaşıyorsunuz sanırım. Bi psikolog ya da psikiyatri ile görüşün size yardımcı olurlar kendinizi toplama konusunda. Daha önce benzer şeyleri ben de yaşadım anlıyorum sizi.

Özgüven eksikliği ile ilişkisi nedir? Karşımdaki erkeğe ben senden çok hoşlanıyorum diyebiliyorsam, kendime güvenim az da olsa var demektir. Benimki daha çok gelecek kaygısı, yarını düşünerek hareket ediyorum. Sizde nasıl bir durum var? Özelden yazabilirsiniz.

Kendimi mutsuz hissediyorum hiç bi şeye layık görmüyorum demişsiniz onun üzerine dedim.özgüvensizliğin belirtilerinden biri olarak bilinir. Sizin belki farklı bi şeyden kaynaklanıyordur.

Layık görmüyorum derken şöyle; benim işim yok karşı tarafın işi var diyelim. O hadi Amasra'ya gidelim diyor ya da Kapadokya'ya bir ay boyunca ya tamam dünyaya bir kere geliyoruz, gidelim harcayalım diyemiyorum, yarın evminin kirasını faturasını nasıl ödeyeceğim düşünmem lazım. Erkek değil mi ödesin tarzı bir düşüncem yok, hiç de olmadı. Çok rahatsız olurum.

Back
X