İssizlik bikkinlik

Aynen Holavida cv tarihini sürekli guncelliyolar basvuru iletildi diyor bir de başvuru görüntülendi diyor görüntülendi diyince firma özgeçmişini inceliyor öyle biliyorum doğru mu acaba.

Özgeçmiş görüntülendi dediği zaman cv' nizi görüyorlar yani sistem şöyleymiş : En son başvurular daha şanslıymış eğer siz ilan ilk çıktığında başvurduysanız altta kalıyormuş cv'niz ve eğer ik' cı üşenmez tek tek veri tabanında ararsa görüyormuş. Tamamen şans işi yani.

İyi de bir şirkete girdiğiniz zaman eğer çalışma azminiz varsa kalıcı olursunuz zaten. Dört senelik bitirdim zamanında it gibi çalıştım şimdi yayılayım demiyor heralde insanlar ? İş hayatı cehennem gibi ve çok çalışan kendini paralayan kazanıyor ama Aöf' 'li ama dört senelik mezunu.
Özelde aöf pek tercih değil kimsede sizin paralamanıza bakmıyor yıpranıyorsunuz ancak sonra yine işsizlik ama hayırlısı olsun

Özelde aöf pek tercih değil kimsede sizin paralamanıza bakmıyor yıpranıyorsunuz ancak sonra yine işsizlik ama hayırlısı olsun

özelde geçerli olan tek şey iş bitirebilmendir aof tercih edilmiyor diye birşey yok siz ne kadar o işi istiyosunuz sorun bu yoksa işletme halkla ilişkiler kamu yönetimi sosyal hizmet aklıma gelmeyin yığınla bölüm aof okusan ne gidip örgün okusan ne yani

özelde geçerli olan tek şey iş bitirebilmendir aof tercih edilmiyor diye birşey yok siz ne kadar o işi istiyosunuz sorun bu yoksa işletme halkla ilişkiler kamu yönetimi sosyal hizmet aklıma gelmeyin yığınla bölüm aof okusan ne gidip örgün okusan ne yani
Demek istediğim şey farklıydı ama herkes farklı yöne çekti.nasıl anlamak istiyorsanız saygı duyuyorum

Aynen Holavida sanırım şans işi 100 200 kişi başvurunca incelenir ama başvuran sayı fazla olunca en usttekileri inceliyorlar.

Tezgahtarlık yapsanız daha çok kazanır vardiyalı çalışır daha az yorulursunuz. Onlar eleman değil köle arıyormuş. İyi yapmışsınız

Yeni nesil patronlar eleman degil köle ariyolar. Beş kişinin işini bir kişiye yaptirmaya çalisiyolar. Allah hayirli isler nasip etsin insallah guzel bi iş çıkar karşiniza

Benim işsiz olma nedenim kendi işimi kurmam nedeniyle ayrılmamdı o da yürümedi. İş olayı aslında tamamen şans dilerim herkes gönlündeki işe kavuşur.

Bugün bir sekreterlik ilani vardı servisi var aradım bilgi almak icin Kusura bakmayın bir şey sorucam dedim kadına ben görüşmeye gittiğimde başka yerlere çay temizlik yaptiriyorlar.Siz de var mı dedim o da temizlikcimiz var ama çay demlençek günde üç dört kere ikram yapılacak dedi ben de iyi akşamlar diyip kapatrim. Madem temizlikcin var çayı niye o yapmıyor resmen enayi ariyorlar.İlana da yazmamislar ikram yapılacak diye.Yirmi gün önce ilan vermişler bugün ilani guncellemisler demek ki kimse kabul etmemis sen sekreter yazıp ilana cay kahve servisi yapmak dersen kimse çalışmaz tabi.Bıktım cidden sabrim gitgide azalıyor kızlar. Nasıl bir sanssizlik anlamadım gitti.

İyi bir yer bulsam da bitsin bu surumceme evde oturmaktan bıktım.

Back
X