- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi tourmaline
işsizlik dolayısıyla sekreterlik yaptığım şirketten 1 yıl sonra istifa etmiştim. patron da gitmeden yerime birini bulmamı istemişti. bir ilan verdim, kendi mail adresimi koydum.
aradığım en az lise mezunu, mümkünse tecrübeli, bilgisayar ve ofis aletlerini iyi kullanabilecek biriydi. peki ya başvuranlar?
çoğunluğu 4 yıllık üni mezunu, aralarında mühendis olan bile vardı.
şaşıp kaldım. artık yüreğim dayanmadı ilanları direk patrona yönlendirdim.
şu an yurtdışındayım. bu sorun sadece trde mi var? hayır, burada üni mezunları sekreterlik, kasiyerlik, satış elemanlığı yapıyor, mc donaldsta, pizzacıda çalışıyor. tecrübe yoksa iş de yok. iş olmadan tecrübe nasıl olsun?
ücretsiz pozisyonlara bile başvuruyorum tecrübe için ama yok onda bile yarış içerisindesin.
iş çok tabi ama mesleğini yapman çooooooooook zor
aradığım en az lise mezunu, mümkünse tecrübeli, bilgisayar ve ofis aletlerini iyi kullanabilecek biriydi. peki ya başvuranlar?
çoğunluğu 4 yıllık üni mezunu, aralarında mühendis olan bile vardı.

şu an yurtdışındayım. bu sorun sadece trde mi var? hayır, burada üni mezunları sekreterlik, kasiyerlik, satış elemanlığı yapıyor, mc donaldsta, pizzacıda çalışıyor. tecrübe yoksa iş de yok. iş olmadan tecrübe nasıl olsun?
ücretsiz pozisyonlara bile başvuruyorum tecrübe için ama yok onda bile yarış içerisindesin.
iş çok tabi ama mesleğini yapman çooooooooook zor