işsizlik denen çaresizlik

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
merhaba kızlar.
sizlere birşey danışmak istiyorum.
bilen bilir eski konularımdan,benim bi sevgilim var.
sevgilimle evlenmek istiyoruz.çok şükür aileleri tanıştırdık tamam ama işsizlik gibi bir sorunumuz var.
ben netten iş araştırıyorum ama sevgilim liseyi açıköğretimden okuyor şuan.buna uygun iş bulmak zor.
sizlere danışmak istedim.şu konuda işler araştır şu işlerde taleb vardır deyip önerebileceğiniz meslekler işler var mı acaba?
devlet memur kamu filan ben pek anlamıyorum. o yüzden danışmak her zaman daha geniş anlamlı düşünmek gibi geldiği için bana sizlere de fikir sorayım danışayım dedim.

FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM LÜTFEN
:17::30:

Vasiflariniz nedir?
Tahsil, tecrube, meslek, yabanci dil, vb?

Bulacaginiz isler bu gibi seylere gore degisir cunku.

Tahsil durumunuza göre değişir evet ama uni mezunu değilseniz işkura gidin kaydınızı yaptırın..hatta nettende kayıt yapabilirsiniz oradan kendinize göre işler bulabilme ihtimaliniz var.tabi yaşadığınız yere göre de değişir..

Vasiflariniz nedir?
Tahsil, tecrube, meslek, yabanci dil, vb?

Bulacaginiz isler bu gibi seylere gore degisir cunku.

tabiki.muhasebede çalışmış.sigortacılıkta markette burgerking de çalışmış.benim bildiğim bunlar.belkide başka çalıştığı yerlerde olmuştur daha önce.açıköğretim lise okuyor az kldı mezun olmasına inşallah.

Tahsil durumunuza göre değişir evet ama uni mezunu değilseniz işkura gidin kaydınızı yaptırın..hatta nettende kayıt yapabilirsiniz oradan kendinize göre işler bulabilme ihtimaliniz var.tabi yaşadığınız yere göre de değişir..

işkura kayıtlı ama henüz bir sonuç çıkmadı.tabiki haklısın daha üniversite mezunları bile iş bulamazken biz şansımızı zorlamaya çalışıyoruz sanırım:17:

intenetten de iş başvurusu yapın...çağrı merkezleri için elemanlar alınıyor...hastaneler için memurlar ya da muhasebe büroları için...

intenetten de iş başvurusu yapın...çağrı merkezleri için elemanlar alınıyor...hastaneler için memurlar ya da muhasebe büroları için...
internetten dediğiniz iş ilanları olan siteler mi mesela?

siz kendiniz ne mezunusunuz?siz de iş aramıyor musunuz?ne mezunu olduğunuzu söylerseniz daha net tavsiye verilebilir?

bende açıköğretimden okuyorum.evet bende iş arıyorum ama galiba şu durumda onun iş bulması daha öncelikli sanırım:17:

henüz lise bitmemiş.. ilköğretim mezunu şu anda.. işkurda bu tahsil düzeyi için daha fazla şansınız olabilir.. internettede maviyaka ilanlarına bakmanız gerecek sanırım..

henüz lise bitmemiş.. ilköğretim mezunu şu anda.. işkurda bu tahsil düzeyi için daha fazla şansınız olabilir.. internettede maviyaka ilanlarına bakmanız gerecek sanırım..

bakarım tabiki yeter ki işe yarasın ya.site mi bu maviyaka peki?

canım Kariyer.net - İş arayanlar için iş ilanları, eleman arayanlar için eleman , Secretcv.com - İş Bulmanın Kolay Yolu , yenbiris.com: The Best Search Links on the Net gibi sitelere bakın.. orada iş arama panellerinde ilanlar mutlaka maviyaka ve beyazyaka olarak ayrılır .. beyazyaka daha çok üniversite mezunu arayan ve kalifiye eleman arayan ilan demektir. maviyaka da arama yaparsanız daha çok şansı olabilir diye düşünüyorum..okul bitince sonrası Allah kerim ...

çok çok çok teşekkür ederim çok sağol.buralarada bakarım tabi ya yeterki ihtimal olsun.allah razı olsun :17:

Back
X