İşsizlik Depresyonu

NeuroCathy

❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
2.817
4.745
83
Kızlar selam...
En yakın arkadaşım da sevgilim de (hatta bir arkadaşım daha) işsizlikten depresyondalar resmen çok net hissediyorum...Onlar için ne yapabilirim bilmiyorum bile...
İşsizlik psikolojisindeki insana nasıl yaklaşılır ya da nasıl yardımcı olunur ? Geçecek diyorum elbet olacak filan diyorum ,ama yetmiyor farkediyorum...Onlara yardımcı olmak istiyorum ama elimden hiçbir şey gelmiyor ...
Gerçekten üzülüyorum ne yapmam gerek bilmiyorum. Piyasa resmen çökmüş durumda neden böyle?
Sizin de çevrenizde böyle mi işsizlik durumunda olanlar çok mu? Biraz konuşmak istedim...
Fikir de verebilirsiniz ne yapsınlar?...Arkadaşım avukat , sevgilim inşaat mühendisi..

Bende issizim.gecen seneki kpss yi kazanamadim hos kazansamda alim olmadığı icin bir ise yaramayacakmis.
Alandan hazirlaniyorum.
25 yaşındayım. Evet gec degil ama yine de psikolojik olarak kotuyum.surekli kendime moral vermeye çalışıyorum.
Ve bu süreçte kimseyle iletisim dahi kurmak istemiyorum.
Atanan arkadaslarimla gorusmuyorum..
Birsey yaptıklarından degil ama sanki eziklik psikolojisi...
Sizde uzerlerine gitmeyin.
Bu surec gercekten cok yipratici....

Bende issizim.gecen seneki kpss yi kazanamadim hos kazansamda alim olmadığı icin bir ise yaramayacakmis.
Alandan hazirlaniyorum.
25 yaşındayım. Evet gec degil ama yine de psikolojik olarak kotuyum.surekli kendime moral vermeye çalışıyorum.
Ve bu süreçte kimseyle iletisim dahi kurmak istemiyorum.
Atanan arkadaslarimla gorusmuyorum..
Birsey yaptıklarından degil ama sanki eziklik psikolojisi...
Sizde uzerlerine gitmeyin.
Bu surec gercekten cok yipratici....
yapılacak bir şey yok o zaman
dua topiği açayım bari napim ki :bicak:

Bence bir meslek sahibi olsak da birileri bizi işe alacak diye beklemek kötü. Artık üreten girişimci insanlar revaçta. Üretmek lazım .

Vallahi ne zor bir durum bilirim. Hem sizin için hem karsıdakiler icin. Üstlerine gitmeyin bu konularda konusmayın bence verecek tavsiye bulamadim baska

Ben de issizim. Is konusunun acilmasindan, hala is bulamadin mi diye sorulmasindan, ah ah vah vah yazik denmesinden nefret ediyorum :)
çok hassas bir psikoloji farkındayım,umarım siz de bulursunuz gönlünüzce bir an evvel
ben de işsizken birisi sen de başka iş yap demişti ne bileyim boncuk ör el işi yap sat demişti çok zoruma gitmişti çok
hani o işi yapmak değil zoruma giden ben onca okudum bambaşka şeyler o kadar ödev yapıyorsun sınavlara giriyorsun sonra sarbaşa mı boncuk öreceksem neden okudum?buydu üzen... çok zoruma gitmişti..

Back
X