İşsizlik Depresyonu

Ben işsizlik diye bir şeye inanmıyorum. İş beğenmemezlik var bence.
Hayatımın her döneminde işim vardı. Ben şu şartlar dışında çalışmam demediğim sürece
inanmıyorsunuz ama gerçekten sevgilime tek bir tane bile telefon gelmedi gel görüşelim diye...:KK43:
çocuk o kadar çok üzülüyor ki bu kadar mı kötü cv im diyor yahu halbuki benden kat be kat iyi bence eğitimi...:(

Bende eşimle aynı durumdayım malesef ve bir çocuğumuz var. O kadar bunalıyorum ki anlatamam. Bende bilgisayarcıyım ve halk eğitimde usta öğreticiydim. Mesleğimi yapıyım vs derdim hiç olmadı. Ortada bir çocuk var ve iş seçme lüksüm yok. Ona rağmen ankara antalya vs birkaç şehirde başvuru yaptık ama yok.. nasipten ötesi yok, Allah yardımcımız olsun inşallah.
amin Allah yardımcısı olsun tüm iş arayanların

arkadaslar allahtan umıdınızı kesmeyın. bende cok aradım hatta doktora yapıyorum suan ve kac kere gerı donduruldum kapıdan doktorasın sen fazlasın bize vs dıye.uzuldum cok uzuldum camı onunde agladıgım anlar oldu.

ama cok sukur allahıma parttıme kendıme yeten bır ıs bulmustum bikac ay sonra. parasına bıle bakmadım bana yetıyormu ona baktım aılem bıle senın dengın degıl o iş dedı . cunku bolumumle hıc alakası yoktu. ama ısımı sevıyordum .

sonra devlet kadrosuna basvurdum cok sukur sınavda basarılı oldum belgelerı gonderdım sımdı guvenlık sorusturmasını beklıyorum allahın ıznıyle ınsallah kendı meslegımı yapıcagım hemde kadrolu olarak. mart sonunda suandakı calıstıgım yerde ıstıfamı vermeyı dusunuyorum. ınsallah 2 3 ay sonra arastırma bıtınce kadroya gececegım allahın ıznıyle.. allaha bın sukur cok sukur.
ne güzel çok sevindim sizin adınıza:)

inanmıyorsunuz ama gerçekten sevgilime tek bir tane bile telefon gelmedi gel görüşelim diye...:KK43:
çocuk o kadar çok üzülüyor ki bu kadar mı kötü cv im diyor yahu halbuki benden kat be kat iyi bence eğitimi...:KK43:
Bizim banka da çok üst düzey müdürler işsiz kalmazdı işsizlik diye bişey olmasa
Kafa adamlarda x şahıs firmasında antibiyotik kuntin asgari ücrete çalışamaz

İşsizlik var.
Malesef çok hemde.
Okumuş okumamış hiç fark etmiyo.eşim inşaat müh 8 ay işsiz kaldı.TÜRKİYE de dal kıpırdamıyor.bir proje olsa ilk eşime gelir ekibini kurardı.şuanda çivi çakılmıyo.çok zor ALLAH yardımcımız olsun.ülkemiz hergeçen gün kötüye gidiyor devlet kabul etmiyor.insan kendinden şüphe duyuyor,özgüven diye bişey kalmıyor.sabırlı olun yurtdışı işlerine saldırın diycem oda yok biliyorum.sizin elinizden ancak empati yapmak geliyo malesef çok zorr çok zor bi durum.

avukat da iş bulamıyorsa yanii hep beraber bogaz köprüsüne o zaman acsın kendine bir büro yada tanıdıgı diger avukatlarla birleşip de büro acabilirler..

çocuk o kadar çok üzülüyor ki bu kadar mı kötü cv im diyor yahu halbuki benden kat be kat iyi bence eğitimi...:KK43:
Benim hiç cv'imde olmadı son 2 3 yıla kadar.
Öğrenciyken alanımda çalışmaya başladım, sadece anlaştığım işi değil, her aşamasında çalıştım. Cidden işin mantığını iyi anladım. mezun olunca iş beni buldu.
İnsanlar diplomaya değil deneyime bakıyorlar artık.

Çok iyi bilirim o depresyonu
bir de en kötü eğitimli adam bile işi varsa gelir sana akıl verir yaa işte o an tam cinnet ani
ben 1 sene kendi tercihimle yasadim o işsizliği
kendi tercihim olmasına rağmen acayip etkiledi beni
Allah a şükürler olsun bu ay istediğim ise başladım
inşallah arkadaşlarınızın da gönlüne göre işleri en kisa zamanda olur
sizin yapabileceğiniz tek şey yanlarında olmak başka da bir şey gelmez elinizden

Türkiyede şuan kriz var. Şirketlerin çoğu personel alımlarını askıya aldı. Kimse önünü göremiyor şuan. Türkiyenin durumu her geçen gün kötüye gidiyor malesef. Allah sonumuzu hayır etsin...

Son düzenleme:
Back
X