- Emoji Skoru
- 136
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi kedivekeder
-
ikea lise mezunu arıyordu fast food u da denedim dönüş deniyorum umarım olurIs basvurularina bir yanfan devam etsen mumkunse şirket olan yerler olsun fast food sektoru ikea vs ne varsa yaşadigin sehirde .. sahislarin işlettigi yerlere girerken asgari ucret iste calistigina degsin ztn 8 saatten fazlasi agir gelir
istanbul avrupa yakasındayım. kimi aramalıyım yardımcı olur musunuz lütfenSubata kadar bir yol bulsaniz sonra is bulmak kolay.
Benim kardesim kahvecide calismisti su en meshur olan. Bi sart aramiyorlardi. Asgarinin az üstünde ücret, yemek karti, prim, bahsis ve kahve icme hakki vardi. Giris icin de hala kim girmek istese alimlari yapan adama bi telefon ediyor herkesi aliyorlar.
Hangi sehirdesiniz?
istanbul avrupa yakasındayım. kimi aramalıyım yardımcı olur musunuz lütfen
inşallah yoktur bekliyorum çok çok teşekkür ederimAnadolu yakasinda olsaniz cok iyi olurdu. Cunku tanidigi kisi anadolu yakasina alim yapiyor. Ben bi sorayim lise mezuniyeti sarti yoksa size özel mesaj aticam.
Lise mezuniyeti sarti varsa da allah yardimciniz olsun 2 3 ay daha idare edin insallah rabbim guzel kapilar acar.