- 4 Mayıs 2015
- 182
- 136
- 103
- Konu Sahibi kedivekeder
merhaba. uzun süredir işsizdim. bir iş uygulamasıyla pizzacı da iş buldum. işkur açıköğretimden öğrenciliğim devam ettiği için, okula gidiş zorunluluğum olmadığı halde az para vereceğini söyledi. günlük 55 lira gibi bir şey. bana işe girmeden önce 8.30 saat çalışacağım söylenmişken bu 9.30dan aşağı inmiyor. çalışanlar da “bizim 11-12 saat çalışmışlığımız da var bir şey olmaz” diyorlar. + bir mesai ücreti de yok. yaptırdıkları işler zaten önceden söyledikleriyle alakasız. (mutfak elemanıyım 7 saat derz temizledim. yağ-çöz ve çamaşır suyunu karıştırıp temizlemek zorunda kaldım. hala öksürüyorum.)
bundan çıksam yine işsiz kalacağım. 8 saat üzeri işlerde çalışınca ek iş yapamıyorum. aileme bakıyorum evi geçindirmem gerekiyor. artık çok bunaldım. 19 yaşındayım şubatta lisem bitecek. düzgün işler lise mezunu istiyor. ne yapacağımı şaşırdım artık. Allah rızası için bir öneri de bulunun çok çaresizim
bundan çıksam yine işsiz kalacağım. 8 saat üzeri işlerde çalışınca ek iş yapamıyorum. aileme bakıyorum evi geçindirmem gerekiyor. artık çok bunaldım. 19 yaşındayım şubatta lisem bitecek. düzgün işler lise mezunu istiyor. ne yapacağımı şaşırdım artık. Allah rızası için bir öneri de bulunun çok çaresizim