işsizlik

kedivekeder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
182
136
103
merhaba. uzun süredir işsizdim. bir iş uygulamasıyla pizzacı da iş buldum. işkur açıköğretimden öğrenciliğim devam ettiği için, okula gidiş zorunluluğum olmadığı halde az para vereceğini söyledi. günlük 55 lira gibi bir şey. bana işe girmeden önce 8.30 saat çalışacağım söylenmişken bu 9.30dan aşağı inmiyor. çalışanlar da “bizim 11-12 saat çalışmışlığımız da var bir şey olmaz” diyorlar. + bir mesai ücreti de yok. yaptırdıkları işler zaten önceden söyledikleriyle alakasız. (mutfak elemanıyım 7 saat derz temizledim. yağ-çöz ve çamaşır suyunu karıştırıp temizlemek zorunda kaldım. hala öksürüyorum.)

bundan çıksam yine işsiz kalacağım. 8 saat üzeri işlerde çalışınca ek iş yapamıyorum. aileme bakıyorum evi geçindirmem gerekiyor. artık çok bunaldım. 19 yaşındayım şubatta lisem bitecek. düzgün işler lise mezunu istiyor. ne yapacağımı şaşırdım artık. Allah rızası için bir öneri de bulunun çok çaresizim

Is basvurularina bir yanfan devam etsen mumkunse şirket olan yerler olsun fast food sektoru ikea vs ne varsa yaşadigin sehirde .. sahislarin işlettigi yerlere girerken asgari ucret iste calistigina degsin ztn 8 saatten fazlasi agir gelir

Aracı uygulama ile değil de kendin gidip görüşsen iş yerleriyle. Mağaza, cafe, restaurant gibi yerlere git telefon numarası bırak. Onlardan dönüş yapan olur belki. Bir de A101 bim gibi yerlere gitsen oralar asgari ücretten düşük vermez.

Is basvurularina bir yanfan devam etsen mumkunse şirket olan yerler olsun fast food sektoru ikea vs ne varsa yaşadigin sehirde .. sahislarin işlettigi yerlere girerken asgari ucret iste calistigina degsin ztn 8 saatten fazlasi agir gelir
ikea lise mezunu arıyordu fast food u da denedim dönüş deniyorum umarım olur

Subata kadar bir yol bulsaniz sonra is bulmak kolay.
Benim kardesim kahvecide calismisti su en meshur olan. Bi sart aramiyorlardi. Asgarinin az üstünde ücret, yemek karti, prim, bahsis ve kahve icme hakki vardi. Giris icin de hala kim girmek istese alimlari yapan adama bi telefon ediyor herkesi aliyorlar.

Hangi sehirdesiniz?

Subata kadar bir yol bulsaniz sonra is bulmak kolay.
Benim kardesim kahvecide calismisti su en meshur olan. Bi sart aramiyorlardi. Asgarinin az üstünde ücret, yemek karti, prim, bahsis ve kahve icme hakki vardi. Giris icin de hala kim girmek istese alimlari yapan adama bi telefon ediyor herkesi aliyorlar.

Hangi sehirdesiniz?
istanbul avrupa yakasındayım. kimi aramalıyım yardımcı olur musunuz lütfen

istanbul avrupa yakasındayım. kimi aramalıyım yardımcı olur musunuz lütfen

Anadolu yakasinda olsaniz cok iyi olurdu. Cunku tanidigi kisi anadolu yakasina alim yapiyor. Ben bi sorayim lise mezuniyeti sarti yoksa size özel mesaj aticam.
Lise mezuniyeti sarti varsa da allah yardimciniz olsun 2 3 ay daha idare edin insallah rabbim guzel kapilar acar.

Anadolu yakasinda olsaniz cok iyi olurdu. Cunku tanidigi kisi anadolu yakasina alim yapiyor. Ben bi sorayim lise mezuniyeti sarti yoksa size özel mesaj aticam.
Lise mezuniyeti sarti varsa da allah yardimciniz olsun 2 3 ay daha idare edin insallah rabbim guzel kapilar acar.
inşallah yoktur bekliyorum çok çok teşekkür ederim

Back
X