İşsizlikle baş edemiyorum

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Her zaman torpil vardı biliyorum.Ama iyice çığırından çıktı.
Aynı yerde ben staj yaparken işi öğrenirken..
Küt dışarıdan biri torpil pardon referans ile işi giriyor..
Artık kalbim kaldımıyor..
tecrübende olsa torpilin yoksa iş yok ama tecrüben var dayın varsa iş var..eMekler boşuna mı???

Kendini sevdir diyorlar??/ Sevdiriyorum da seviyorlar da....EKSİK NEREDE ???

Bize de sil baştan 5 senelik ünv hayakını geri vitese atıp başka işlere bakmak kalıyor..

İçim acıyor..Baş edemiyorum...nolour yardımm

Son düzenleme:
Cemaat ülkesi olduk...
Bu yeterli sanırım...

Yani, evet torpilsiz iş yok..

hemde nasıl içinden çıkılmıyor artık ..
herşey el değiştirdi..

en yakın arkaraşın iş bulsa merhaba bile vermiyor artık :((( aman işini falan elinden alırım mazallahh:(((
Böyle bir hayatta yaşamak istemiyorum artık...
Emeğim,çabam boşunu...

Her zaman torpil vardı biliyorum.Ama iyice çığırından çıktı.
Aynı yerde ben staj yaparken işi öğrenirken..
Küt dışarıdan biri torpil pardon referans ile işi giriyor..
Artık kalbim kaldımıyor..
tecrübende olsa torpilin yoksa iş yok ama tecrüben var dayın varsa iş var..eMekler boşuna mı???

Kendini sevdir diyorlar??/ Sevdiriyorum da seviyorlar da....EKSİK NEREDE ???

Bize de sil baştan 5 senelik ünv hayakını geri vitese atıp başka işlere bakmak kalıyor..

İçim acıyor..Baş edemiyorum...nolour yardımm

Lisanstan sonra staja başlamış olmak senin hatan yalnız. Lisans eğitimin süresince staj yapabilirdin 2., 3. yılından itibaren yaz aylarında. Yine o stajları da çevren ve arkadaşların vasıtasıyla ayarlayabilirdin. Bunun torpil neresinde anlamadım? Adı üstünde staj ve sanırım bahsettiğin kişi öğrenci sen ise okulunu bitirmiş bir insansın. Dediğim şekilde lisans eğitimin süresince staj yapsaydın bir titr ile başlayabilirdin bence.

Lisanstan sonra staja başlamış olmak senin hatan yalnız. Lisans eğitimin süresince staj yapabilirdin 2., 3. yılından itibaren yaz aylarında. Yine o stajları da çevren ve arkadaşların vasıtasıyla ayarlayabilirdin. Bunun torpil neresinde anlamadım? Adı üstünde staj ve sanırım bahsettiğin kişi öğrenci sen ise okulunu bitirmiş bir insansın. Dediğim şekilde lisans eğitimin süresince staj yapsaydın bir titr ile başlayabilirdin bence.

Her yaz staj yaptım neredeyse..Mezun halimle bile
Devlet hastanesi,Üniversite hastanesi,Belediye..Hiçbir yazım boş geçmedi.
Bahsettiğim kişi benden bir sene sonra mezun yeni bitirmiş ve daha önce orada staj yapmamış biri..Beni üzen bu işte benim bilgim ve emeğim nereye gitti...
Artı kadro bile olmasa işi girsin diye alıyor tanıdık olunca...
Şuan işi girenler o alanda staj bile yapmamışlar ama işte dediğm gibi :((
Gittiğim yerlere ziyarete gittiğimde sevinçle karşılıyorlar bir yanlışım olmuyor ki...
İşin içenden çıkamıyor,ordan oraya savruluyorum

Son düzenleme:
Her yaz staj yaptım neredeyse..Mezun halimle bile
Devlet hastanesi,Üniversite hastanesi,Belediye..Hiçbir yazım boş geçmedi.
Bahsettiğim kişi benden bir sene sonra mezun yeni bitirmiş ve daha önce orada staj yapmamış biri..Beni üzen bu işte benim bilgim ve emeğim nereye gitti...
Artı kadro bile olmasa işi girsin diye alıyor tanıdık olunca...
Şuan işi girenler o alanda staj bile yapmamışlar ama işte dediğm gibi :((
Gittiğim yerlere ziyarete gittiğimde sevinçle karşılıyorlar bir yanlışım olmuyor ki...
İşin içenden çıkamıyor,ordan oraya savruluyorum

Hmm o zaman başka, kötüymüş gerçekten :/ Mesleğin nedir bilmiyorum ama olsun sen yine de verdiğin emeklere üzülme, mutlaka ileride sana ve kariyerine katkı sağlayacak bir şeyler öğrenmişsindir şu anki ofisinden de.

ahh ahh şu torpiller.
ben büyük bir firmada yaptım stajımı.torpil o kadar alışılmış ki onlar için.stajerlere sen kimin torpilinden geldin diye sorup ona göre muamele yapıyorlardı.düşünün sadece staj yapmak için.
benim için torpille işe giren emek hırsızıdır.bu devlette de çok yaygın.insanlar gecesini gündüzüne katıp ders çalışıyorlar.gelmiş 20 küsür yaşına yeniden testler,dersler kpss çalış harıl harıl.ee yüzde kaçı emeğinin karşılığını alıyor.
neyse bu torpil konusu baya derin bir konu.başlarsam susamam.umarım çalınan haklarımız bir gün çalanlardan çıkar biz de hakettiğimiz yerlere geliriz:2:

Hem de nasıl torpil.. Bir tanıdığımızın cvsinde çok bişey yazmıyor.
Yalnız en alta gelindiğinde referans yerinde öyle bir isim var ki,
telefon nosu dahi yok ancak
Türkiyede açmayacağı kapı yok yani öyle bir isim yazıyor..
Eh onlar varken biz oturup bekliyoruz.

Back
X