işkura falan başvurdunuz mu?
yani aslında bu işler birazda çevreyle olur. karşılaşmak istemediğiniz o insanlar belki sizin çıkış yolunuz olur. denk geldikçe iş aradığınızı söyleseniz olmaz mı ki? yani bilemedim şimdi her şey de herkese söylenemiyor. ALLAH yardımcınız olsun işsizlik gerçekten çok zor.
başvurdum canım her gün takipte ediyorum çoğu iş yeri evli kişiyi çalıştırmam diyor kimisinin çalışma saatleri düzenli değil :26:
bende kendime uygun bir iş bulamadım hiç :2::2::2::2:
sen nerede yaşıyorsun canım?
alanyada
artık bulamadım,aramıyorum
bazen ben de boşver denk gelirse değerlendirirsin diyorum ama olmuyo işte aklımdan atamıyorum
eşimde boşver dedi
iş miş bakmıyorum
evettt
evde çalısıorum
söylüyorum tabi canım ama insanlar kendi derdiyle uğraşıyor çokta umursayan yok aslına bakarsan.İnşallah buluruz artık bir iş.
O daha da zor. Cunku insan evde olunca kendini ev isine veriyo ki en nankor is ev isi. Cunku hic bitmiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogru aslinda bende dahil herkes kendi derdine dusuyor ama bu isler biraz da nasip kismet. Mesela bende cok nasipsizimdir isten yana. Tam 1,5 sene issiz kalmistim. Simdi cok sukur ki bir isim var. Ama Bir annem bir yengem is arasa gunde 10 tane is bulurlar. Hos hayatta hersey nasip kismet. İnsallah vakti zamani gelince gonlunuze gore hayirli bir is bulursunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eşim tam 9 aydr işsizdi okadar kötü hıssedıyodumkı kendımı allahım sülkürler olsun bu çarsamba işe basladı cok sükür alahıma allahım kımseyı benım yasadıgım yasatmasın allahım kımseyı ac bırakmasın kımseyı işsiz bırakmasın hastalandım evde neler cektım neler allahım yardım etsın bol bol dua et senın ıcın dua da ederım allahım yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?