ben de aynı durumdayım canım üzme kendini buluruz elbet neden kpss şansın yok?bi de mesleğin nedir? Ticaret lisesi meznym 5,6 yıl resmi muhasebe tecrübem var : ama bilen bilmeyen herkes muhasebede iş arayınca ..,
ben de aynı durumdayım canım üzme kendini buluruz elbet neden kpss şansın yok?bi de mesleğin nedir?
ne olursa olsun istiyorum diyosanız. yarım gün işlere bakın. hep aynı tarz yerler ve 1000-1500 tl maaşla calışabilirsiniz. ama iş ne dersenizde "pazarlama" kabul eden giden çalışan cok.. ankaradaysanız kolaylıkla hemen iş sahibi olabilirnsiz yani :)
ben de aynı durumdayım canım üzme kendini buluruz elbet neden kpss şansın yok?bi de mesleğin nedir?
32 yaşındayım ve lise mezunuyum o yüzden kpss benim için uzak.. Ticaret lis.mez.5,6 yıl resmi muhasebe tecrübem var
Trde is bulmak bukadar zormu?
iş bulmak branşına bağlı , iyi bir branşın varsa zor değil ,ama herkesin yaptığı işi yapıyorsan
hangı sehırdesın bılmıyorum ama cagrı merkezlerıne alımlar yapılıyor cok fazla eger ısı yapablırsen cıkarmıyolarda kolay kolay
bir araştırayım
nerede yaşıyorsun ? beğenirmisin bilmiyorum benim çalıştığım fabrika da eleman arıyor, istanbulda,çalışma saatleri sabah 08:00 -akşam 18:00,birçok yere servisi var servis olmayan yerdekilere de yol ücreti veriyorlar,hafta sonları c.tesi eğer istersen öğlen 4 e kadar mesai var,iş ne dersen sokak lambaları yok mu bildiğin onu yapıyoruz kulağa zor geliyor ama 3 günde öğreniyorsun ,zaten ağır işleri abiler başka bölümde yapıyor kadınlar ayrı bölümde 1-2 ustabaşı var erkek olarak. ilgilenirsen yaz bilgi veririmilla işci olmak zorunda değilsin belki üst kata idareye geçersin ,eğitimine bağlı
32 yaşındayım ve lise mezunuyum o yüzden kpss benim için uzak.. Ticaret lis.mez.5,6 yıl resmi muhasebe tecrübem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?