İşsizlikten kafayı yiyecem

Sftrk7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
320
186
83
Bir yıldır işsizim , kafayı yemek üzereyim sıkıntı , maddiyat :/ ilk başta düzgün mesai iyi koşullar arıyordum

ama şimdi ne olursa olsun dememe rağmen bulamıyorum :/

telefondan cevap yazdım ama , kime ne cevap yazdım sanırım hepsi birbirine girdi

Son düzenleme:
bende artık kestim umudumu özelden o yüzden var gücümle kpss zorluyorum
denedim olmadı ya patron sevmedi ya da ben sevemedim

Benim KPSS şansım yok , o yüzden umudumda yok /: umudun ve meşgul olduğun gayen var /: offf . Çalışmamak hem maddi hem manevi anlamda çok zor . Böle işte . Bloglar , siteler /: hep boşluk hep sıkıntı .

ne olursa olsun istiyorum diyosanız. yarım gün işlere bakın. hep aynı tarz yerler ve 1000-1500 tl maaşla calışabilirsiniz. ama iş ne dersenizde "pazarlama" kabul eden giden çalışan cok.. ankaradaysanız kolaylıkla hemen iş sahibi olabilirnsiz yani :)

hangı sehırdesın bılmıyorum ama cagrı merkezlerıne alımlar yapılıyor cok fazla eger ısı yapablırsen cıkarmıyolarda kolay kolay

nerede yaşıyorsun ? beğenirmisin bilmiyorum benim çalıştığım fabrika da eleman arıyor, istanbulda,çalışma saatleri sabah 08:00 -akşam 18:00,birçok yere servisi var servis olmayan yerdekilere de yol ücreti veriyorlar,hafta sonları c.tesi eğer istersen öğlen 4 e kadar mesai var,iş ne dersen sokak lambaları yok mu bildiğin onu yapıyoruz kulağa zor geliyor ama 3 günde öğreniyorsun ,zaten ağır işleri abiler başka bölümde yapıyor kadınlar ayrı bölümde 1-2 ustabaşı var erkek olarak. ilgilenirsen yaz bilgi veririmilla işci olmak zorunda değilsin belki üst kata idareye geçersin ,eğitimine bağlı

ben de aynı durumdayım canım üzme kendini buluruz elbet neden kpss şansın yok?bi de mesleğin nedir?

Kayınvalidem Ankara'da ((; ben Antalya'da yım . Burada iş yok . Maalesef.

güzelmiş , çalışma saatleri falan .ama işte şehir.. burada hep sabah 8 akşam 19:30 dan bahsediyorlar.öyle servisli iş bulmak.servis var diyorlar .ordan geçmiyor burdan geçmiyor.madem geçmiyecekse neden servis var .ki şehrin merkezinde oturuyorum

32 yaşındayım ve lise mezunuyum o yüzden kpss benim için uzak.. Ticaret lis.mez.5,6 yıl resmi muhasebe tecrübem var

muhasebe tecrüben var ve iş bulamıyo musun yani ?

nerde arıyosun işi ?

elemanonline'den ve bunun gibi bicok siteden iş bulabilirsin.

enazından meraktan baktım şimdi ve enazından ön muhasebe'den anlayan eleman arayan firma bile cok.

saha temsilcisi /anketör / ofis elaman-ön muhasebe / müşteri temsilcisi ... ilk sayfada cıkan ilanlardan bazıları
bi göz at ...

bence boşuna kafa yiceksin

bn bile muhasebe tecrubem olmadıgı halde iş buldum 1 ay calıştım.
senin kadar tecrübem olsa daha ne isterdiimm..

Son düzenleme:
canım antalya otel cenneti ve hepsi muhasebeci arıyor yana yana onlara başvur bence merkezde olman sorun olmaz hem otellerde personele kalacak yer yemek vs imkan sağlıyorlar

İşkur sağolsun . İş öğretme yetiştirme adı altında firmalara eleman gönderiyor .6 ay maaşını devlet ödüyor . Firmalar eleman yetiştiriyoruz iş öğretiyoruz diye alıp , maaşı devlete ödedip insan kullanma kapısı yapmışlar işkuru.sgk yok tazminat yok maaş yok 6 ay bedava eleman . İnsanlarda iş öğreniyoruz sonra kolay iş buluruz diye razı oluyorlar .maaşta 600 tl. Kim dur diyecek bu suistimale bilmiyorum . İşkura üyeyim . Oradan görüşmeye gittiğim yerlerde yüzüme söylediler. Sen tecrübelisin olmaz. Antalya'da oteller ilçelerde . Onlarda kışın kapalı. Büyük oteller 12 ay açık ama parmakla sayılı.

merhaba kızlar bende kafayı yiyenlerdenim maalesef 3 yıldır işzizim tecrübem yok evliyim hayat şartları çok zor koskoca şehirde 1 arkadaşım bile yok evde oturmaktan düşünmekten kendimi yedim artık ne yapsam olmuyor yok yok yok Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…