• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ist. Atatürk havalimani- pendik???

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.781
1.836
333
Merhaba arkadaslar

Eylül gibi annemle yalovaya gitmeyi planliyoruz. Sunuda belirtiyimki istanbulu hic bilmiyoruz desem yeridir ve teyzemide yormak istemedigimizden feribotla yalovaya gecmek istiyoruz .Atatürk havalimanindan pendike nasil gecebiliriz? Mümkünse toplu tasima araci kullanalim ve yanimizda fazla esya olmucak. Internete baktim ama fazla bi bilgi bulamadim taksi disinda?

Fikirlerinize cok ihtiyacim var.ne yapsak sasirdik ve bugunlerde biletleri rezerve ettirmem gerekiyo.

Yalovaya bi tek pendikten mi varmis? Yenikapidan yok mu? Ataturke yenikapi yakin

Illa pendike gideceksen sabiha gokcene inin.

merhaba arkadaslar

eylül gibi annemle yalovaya gitmeyi planliyoruz. Sunuda belirtiyimki istanbulu hic bilmiyoruz desem yeridir ve teyzemide yormak istemedigimizden feribotla yalovaya gecmek istiyoruz .atatürk havalimanindan pendike nasil gecebiliriz? Mümkünse toplu tasima araci kullanalim ve yanimizda fazla esya olmucak. ınternete baktim ama fazla bi bilgi bulamadim taksi disinda?

Fikirlerinize cok ihtiyacim var.ne yapsak sasirdik ve bugunlerde biletleri rezerve ettirmem gerekiyo.

96 t havalanı taksim otobüsüne bin. Yenikapı marmaray durağında in.ordan marmarayla karşıya geç.ordan üsküdar durağında in.üsküdardan 16a pendik arabasına bin bu kadar :)

Off. Teee Ataturk Havalimanindan toplu tasimayla Pendik 2 saatten fazla surer.
Sen arkadaslarin dedigi gibi baska yerden olursa, baska yerden git.
Ille Ataturk havalimanindan Metro, Metrobus, otobus, vs bir suru vasita gerektirir. Yollarda perisan olursunuz.

Atatürk havalimanından Pendik çok uzak ya.

Sabiha Gökçen e gelen bir uçağa binin bence.

zaten taksiye binseniz kaç para yazar bilemiyorum çok pahalıya gelir.

toplu taşımayla da bir sürü araç değiştirirsiniz.

Cevaplar icin cok sagolun arkadaslar. Sabiha gökcen in saatleri uymadi ama olmazsa mecbur oraya inicez. Yenikapiyi bilmiyodum cok tesekkur ederim! Yenikapiya gecmemiz icin havasin otobuslerini kullanabilir miyiz yoksa metroylami gecmemiz lazim?

Cevaplar icin cok sagolun arkadaslar. Sabiha gökcen in saatleri uymadi ama olmazsa mecbur oraya inicez. Yenikapiyi bilmiyodum cok tesekkur ederim! Yenikapiya gecmemiz icin havasin otobuslerini kullanabilir miyiz yoksa metroylami gecmemiz lazim?

En guzeli havaş, direkt yenikapida inersin.

Metroyla gideceksen, metrodan aksarayda iner taksiyle yenikapiya gecersin anca

Back
X