ist dakı mayıs annelerı hangı dr gıdıyorsunuz

bersu_791

canım oglum:))
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
1.331
5
116
44
İstanbul
ist dakı mayıs annelrı hangı dr gıdıyorsunuz asıl sorum sezeryan sonrası normal dogum yaptıyormu dr sorarsanız sevınrım evet dıyenler yazın kendım ssvd yaptıran dr arıyorum

ben erdem hastanesinde zeynep yeşim hanıma gidiyorum
henüz doğum konuşma aşamasına gelemsekte bana sezeryan olur dedi
sezeryandan sonra normal doğumu pek önermiyo doktorlar netten de araştırdım genelde üniversite hastaneleri uygun görüyomuş
ama yinede riskli tabi

ist dakı mayıs annelrı hangı dr gıdıyorsunuz asıl sorum sezeryan sonrası normal dogum yaptıyormu dr sorarsanız sevınrım evet dıyenler yazın kendım ssvd yaptıran dr arıyorum

Bersu merhaba.... Ben Özel Göztepe Hastanesine Dr. Gülşen Hanım'a gidiyorum. Normal doğumcu bir dr. aradığımdan arkadaşım referans vermişti. Çok ilgili, güven veren bir dr. Ama dün arkadaşımla konuşurken, benim yanlış not aldığım ortaya çıktı. Yani normal doğum oranı fazla olan bir dr. değilmiş. 5. aya giriyorum, bakalım. Bu arada hastanedeki doğum fiyatları da oldukça yüksekti. Ama bayağı indirim yapmışlar. İstersen fiyat listesini yazabilirim. Kolay gelsin sana.

yazarsan sevınırım

sezeryen 2800
epidural sezeryen: 3000
Normal doğum: 2500
epidural normal doğum: 2850

38 yaşımdayım. riskli yaş grubuda olduğum için sezaryen diyebiliyorlar. Ama şimdilik dr'um bir şey demedi. Fiziksel engellerin dışında dr'un keyfine bırakmak istemiyorum doğum seçimimi. 3,5 kilodan fazla, hop sezeryen mantığı var. Bakalım... sen nereye gidiyorsun kontrole. 2'lı ve 4'lü testleri yaptırdın mı.... Bu arada hiç hisedebildin mi hareketlerini:))) ben daha hiç:((

ben erdem hastanesinde zeynep yeşim hanıma gidiyorum
henüz doğum konuşma aşamasına gelemsekte bana sezeryan olur dedi
sezeryandan sonra normal doğumu pek önermiyo doktorlar netten de araştırdım genelde üniversite hastaneleri uygun görüyomuş
ama yinede riskli tabi

Selamlar. Erdem Hastanesini bende araştırdım Fiyatları en uygun hastene...

Normal doğum: 600
Sezeyen:1000
vizite: 45 lira.

Ben böyle öğrendim, doğru mu diye sana soralım. Ben Özlem Hanım'ı duydum bu hastanede. Normal doğumcu diye. Memnun musun. Kalabalık mı, ilgileniyorlar mı, dr'un nasıl. Ben yazdım eğer gördüysen Göztepe Hastanesini. Fiyatları bana fazla ama Erdem'e de çevremden hiç giden olmadığı için cesaret edemedim... seninki hareketlendi mi:)) kolay gelsin..

merhaba kızlar bende 20. haftadayım uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum ilk mesajım doktorum medipolden çok övülen sema hanım ama ben çok mutlu değilim ilgili olduğunu düşünmüyorum üstelik ilk gebeliğim.değiştirmek istiyorum ama kafamın rahat edeceği bi doktor bulamadım yorumlar da hep karamsarlık var .umarım kızımı sağlıklı ve sorunsuz kucağıma alırım .herkese sağlıklı doğumlar dilerim

Selamlar. Erdem Hastanesini bende araştırdım Fiyatları en uygun hastene...

Normal doğum: 600
Sezeyen:1000
vizite: 45 lira.

Ben böyle öğrendim, doğru mu diye sana soralım. Ben Özlem Hanım'ı duydum bu hastanede. Normal doğumcu diye. Memnun musun. Kalabalık mı, ilgileniyorlar mı, dr'un nasıl. Ben yazdım eğer gördüysen Göztepe Hastanesini. Fiyatları bana fazla ama Erdem'e de çevremden hiç giden olmadığı için cesaret edemedim... seninki hareketlendi mi:)) kolay gelsin..

selam :)
fiyatlar konusunda kesin bilgim yok yanıltmak istemem
ben ilk dogumumuda aynı hastanade yaptım ve yine aynı doktoruma devam ediyorum
doktorumdan memnunum ilki sezeryan (mecburi) oldu yine sezeryan olacak
ssk lı fiyatı 1200 diye biliyorum

erdem hastanesinde tavsiye edilen doktorlar var Sevil hanım Adalet hanım Emel hanım ama bu kişiye göre değişir
doğum şeklide aynı şekilde ilk gebeliğimde son ana kadar normal bekledik ama olmadı

birde atlas hastanesini tavsiye ettiler bana Umut hanım die bi doktor varmış
doğum ücretleride normal 750 sezeryan 1200 şeklinde

sezeryen 2800
epidural sezeryen: 3000
Normal doğum: 2500
epidural normal doğum: 2850

38 yaşımdayım. riskli yaş grubuda olduğum için sezaryen diyebiliyorlar. Ama şimdilik dr'um bir şey demedi. Fiziksel engellerin dışında dr'un keyfine bırakmak istemiyorum doğum seçimimi. 3,5 kilodan fazla, hop sezeryen mantığı var. Bakalım... sen nereye gidiyorsun kontrole. 2'lı ve 4'lü testleri yaptırdın mı.... Bu arada hiç hisedebildin mi hareketlerini:))) ben daha hiç:((

ben dr arayısı ıcındeyım daha once ıkıtane sezeryanım var şimdi normal dogum ypmak ıstıyorum bır kac drla gorusmeye gıdecem mumkun dedıler 2lıyı yaptırdım 4lu yaptırmadım 4hafta once hısetmeye basladım hareketlerını bızım kız oynak olcak herhalde:)) bıraz sabır yakındır hıssetmen

selam :)
fiyatlar konusunda kesin bilgim yok yanıltmak istemem
ben ilk dogumumuda aynı hastanade yaptım ve yine aynı doktoruma devam ediyorum
doktorumdan memnunum ilki sezeryan (mecburi) oldu yine sezeryan olacak
ssk lı fiyatı 1200 diye biliyorum

erdem hastanesinde tavsiye edilen doktorlar var Sevil hanım Adalet hanım Emel hanım ama bu kişiye göre değişir
doğum şeklide aynı şekilde ilk gebeliğimde son ana kadar normal bekledik ama olmadı

Tabiki kişiye göre değişiyor. Ama Dr.un uzmanlığı, inisiyatifide önemli. Zor bir konu herkes bir şey anlatınca dahada karışıyor. Bu hafta randevu alabilirim. Senin dr'unun adı ne. Bir de senin erdm hastanesi, Çakmak'ta ki mi, Çamlıca'da ki mi? Birde çok merak ediyorum, hareketlerini hissedebildin mi bebişin....:))

Central Hospital Fatmanur Hanıma gidiyorum
Benimde ilk gebeliğim olduğu için şuanlık iyi gidiyor diyebilirim

ben dr arayısı ıcındeyım daha once ıkıtane sezeryanım var şimdi normal dogum ypmak ıstıyorum bır kac drla gorusmeye gıdecem mumkun dedıler 2lıyı yaptırdım 4lu yaptırmadım 4hafta once hısetmeye basladım hareketlerını bızım kız oynak olcak herhalde:)) bıraz sabır yakındır hıssetmen

Demek 3. çocuk çok cesaretlisin:))
Ben 21. haftadayım. 20. haftadan sonra hissetmeye başlarsınız diye yazıyor her yerde. Dr. gelişimi 2 hafta erken dediği için, hissederim diye sürekli dinlemedeyim. Ama ses soluk yok. Sen deneyimli bir anne olduğun için erken hissetmişsin, ne güzel.

Benim önerebileceğim dr. kendi dr'um. Ama bana da pahalı geliyor. Nerede oturuyorsun, nasıl bir bütçe ayırabileceğini bilmiyorum ama... bir arkadaşım gidiyor, Başkent Hastanesi'de iyi. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok ama...
1100 normal
1650 sezeryen
vizite 90
Sende kendi araştırmalarını bizimle paylaşırsın...

Central Hospital Fatmanur Hanıma gidiyorum
Benimde ilk gebeliğim olduğu için şuanlık iyi gidiyor diyebilirim
Şimdi baktım hastaneye, güzel hastane. Yenidoğan yoğun bakımı'da var. (insan bu ayrıntıyı aradığında bile kötü oluyor!)
fiyatları da uygun. Bu ay sonu zam yapacaklarmış ama...
Peki Fatmanur hanım nasıl ilgili mi bir dr.'mu... DR'unun normal doğum oranı nasıl acaba. sen normal doğum mu istiyorsun...

Tabiki kişiye göre değişiyor. Ama Dr.un uzmanlığı, inisiyatifide önemli. Zor bir konu herkes bir şey anlatınca dahada karışıyor. Bu hafta randevu alabilirim. Senin dr'unun adı ne. Bir de senin erdm hastanesi, Çakmak'ta ki mi, Çamlıca'da ki mi? Birde çok merak ediyorum, hareketlerini hissedebildin mi bebişin....:))

ben çakmak erdem hastanesine gidiyorum doktorum Zeynep Yeşim Görgün
mütavazi sempatik bi kadın soranlara tavsiye ederim yani

bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım son 1 haftadan fazladır belli ediyo kendini
ama cinsiyetimizi zor öğrendik 15 inci haftadan beri 'erkeğe benziyo' diyolar kordon tam bacaklarının arasındaymış
sonradan bi sürpriz olmazsa erkek bekliyoruz
sizin cinsiyet ne

slm kızlar bende medıcal park a gidiyordum dr um dan memnunum ama hastane çok pahalı benim doğumda sezeryan olacak rahşm çok içe donuk oldugundan dr istesekde son zaman kadar beklesekde normal dogum da donecek gibi olan rahim yapın yok dedi ben şu an 21 haftadayım hareketlerini yavas yavas hıssetmeye başladım pazartesi de 20 23 testı ıcın gidecegiz o zamanda inş bir sorun çıkmaz ..
hastane konusu biraz hassas aslında ama ben medıcal park da ki dr um dan çok memnun olsam da çok pahalı kızlar sezeryan 2700 ve bizim dogum a kadar da uçu gecer düşündüm bunun on hazırlıgı var sonrası var eşim benim için sorun değil nereyi istersen olur dedi ama bende avrasya hospıtal da özgur hanım ı buldum çok güzler yuzlu guven veren biri evime de yakın ıkı sokak arkada dogum da bir şey unutulsa gelip alınabilir eşim ve ailem de rahat eder diye düşündüm bir de düşündüm ki allah korusun ama olacagı varsa her yerde olur içimizi ferah tutmakda yarar var ..
sezeryan sonrası doğumu dr lar ne akdar olur deselerde dogum anında olmuyor derler duyduklarım bunlar bu konuda ..
allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz de onemli ekonomik durum da dr a güvenmek de vermesı zor bir karar dr değiştirmek hastane değiştirmek ama ben şimdi avrasya ile 950 ye anlaştım mayıs ayı iöçin gelen zam dan da etkilenmeyeceğim odaları güzel dr um rahat güler yuzlu güven veren biri allah yardımcımız olsun inş hepimiz sağlık ile kucagımıza alırız bebeklerimizi..

ben çakmak erdem hastanesine gidiyorum doktorum Zeynep Yeşim Görgün
mütavazi sempatik bi kadın soranlara tavsiye ederim yani

bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım son 1 haftadan fazladır belli ediyo kendini
ama cinsiyetimizi zor öğrendik 15 inci haftadan beri 'erkeğe benziyo' diyolar kordon tam bacaklarının arasındaymış
sonradan bi sürpriz olmazsa erkek bekliyoruz
sizin cinsiyet ne

Tamam not aldım, Zeynep Yeşim hanım...
Benimde ilk çocuğum. Ve de hepimiz kız istiyorduk. Daha 11. haftada dr'muz erkek dedi. Halada erkek:))
bende 21. haftadayım hatta daha öncede yazdım dr. gelişimi 2 hafta önde dedi. ama hiç bir şey hissetmiyorum. Çok hareketliyim ondan mı acaba.
hazırlıklara başladın mı...

Şimdi baktım hastaneye, güzel hastane. Yenidoğan yoğun bakımı'da var. (insan bu ayrıntıyı aradığında bile kötü oluyor!)
fiyatları da uygun. Bu ay sonu zam yapacaklarmış ama...
Peki Fatmanur hanım nasıl ilgili mi bir dr.'mu... DR'unun normal doğum oranı nasıl acaba. sen normal doğum mu istiyorsun...

Canım yeni gördüm kusura bakma :26:
Fatmanur hanıma bende tavsiye üzerine gittim ve ilk başlarda benden kaynaklı panikleme durumlarında ulaşamamanın verdiği stresle her seferinde yok değiştircem değiştircem derken her seferinde ayaklarım ona gitti, bikere cebini vermiyor ama doğum sırasında gecede olsa geliyorum dedi, cok pozitif ve ılımlı bir bayan, asla kırmadan panikletmeden cevaplıyor tüm soruları ve en önemlisi duyduğum kadarıyla (ben yaşamadığım için henüz) normal doğum taraftarı olmasıı kii bende Rabbim nasip ederse cooookk istiyorum normal doğumu...
Fiyatları en son normal 900, sezeryan 1600 tl idi ne kadar bir artış gelir bilmiyorum ama sunduğu hizmetlerde değme acıbadem kadar iyi ve nezih bir hastane
Lohusa şerbeti
Anne bakım saati
Odaları (bir arkadaşımda doğum yapmıştı ozaman gördüm)
Deneyimli kadrosu ve cocuk dostu hastanesi olması
Bu fiyata göre tercih sebebi olabilir,

Rabbim hayırlı zamanda, bilgili ve deneyimli ellerde, sağlıklı evlatlarımızı dünyaya getirmeyi nasip eder inşAllah ...

Son düzenleme:
Back
X