Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ist dakı mayıs annelrı hangı dr gıdıyorsunuz asıl sorum sezeryan sonrası normal dogum yaptıyormu dr sorarsanız sevınrım evet dıyenler yazın kendım ssvd yaptıran dr arıyorum
yazarsan sevınırım
ben erdem hastanesinde zeynep yeşim hanıma gidiyorum
henüz doğum konuşma aşamasına gelemsekte bana sezeryan olur dedi
sezeryandan sonra normal doğumu pek önermiyo doktorlar netten de araştırdım genelde üniversite hastaneleri uygun görüyomuş
ama yinede riskli tabi
ilk günden beri central hospital a gidiyorum ... nasipse doğumuda orada yapmayı düşünüyorum
Selamlar. Erdem Hastanesini bende araştırdım Fiyatları en uygun hastene...
Normal doğum: 600
Sezeyen:1000
vizite: 45 lira.
Ben böyle öğrendim, doğru mu diye sana soralım. Ben Özlem Hanım'ı duydum bu hastanede. Normal doğumcu diye. Memnun musun. Kalabalık mı, ilgileniyorlar mı, dr'un nasıl. Ben yazdım eğer gördüysen Göztepe Hastanesini. Fiyatları bana fazla ama Erdem'e de çevremden hiç giden olmadığı için cesaret edemedim... seninki hareketlendi mi:)) kolay gelsin..
sezeryen 2800
epidural sezeryen: 3000
Normal doğum: 2500
epidural normal doğum: 2850
38 yaşımdayım. riskli yaş grubuda olduğum için sezaryen diyebiliyorlar. Ama şimdilik dr'um bir şey demedi. Fiziksel engellerin dışında dr'un keyfine bırakmak istemiyorum doğum seçimimi. 3,5 kilodan fazla, hop sezeryen mantığı var. Bakalım... sen nereye gidiyorsun kontrole. 2'lı ve 4'lü testleri yaptırdın mı.... Bu arada hiç hisedebildin mi hareketlerini:))) ben daha hiç(
selam :)
fiyatlar konusunda kesin bilgim yok yanıltmak istemem
ben ilk dogumumuda aynı hastanade yaptım ve yine aynı doktoruma devam ediyorum
doktorumdan memnunum ilki sezeryan (mecburi) oldu yine sezeryan olacak
ssk lı fiyatı 1200 diye biliyorum
erdem hastanesinde tavsiye edilen doktorlar var Sevil hanım Adalet hanım Emel hanım ama bu kişiye göre değişir
doğum şeklide aynı şekilde ilk gebeliğimde son ana kadar normal bekledik ama olmadı
ben dr arayısı ıcındeyım daha once ıkıtane sezeryanım var şimdi normal dogum ypmak ıstıyorum bır kac drla gorusmeye gıdecem mumkun dedıler 2lıyı yaptırdım 4lu yaptırmadım 4hafta once hısetmeye basladım hareketlerını bızım kız oynak olcak herhalde:)) bıraz sabır yakındır hıssetmen
Şimdi baktım hastaneye, güzel hastane. Yenidoğan yoğun bakımı'da var. (insan bu ayrıntıyı aradığında bile kötü oluyor!)Central Hospital Fatmanur Hanıma gidiyorum
Benimde ilk gebeliğim olduğu için şuanlık iyi gidiyor diyebilirim
Tabiki kişiye göre değişiyor. Ama Dr.un uzmanlığı, inisiyatifide önemli. Zor bir konu herkes bir şey anlatınca dahada karışıyor. Bu hafta randevu alabilirim. Senin dr'unun adı ne. Bir de senin erdm hastanesi, Çakmak'ta ki mi, Çamlıca'da ki mi? Birde çok merak ediyorum, hareketlerini hissedebildin mi bebişin....:))
ben çakmak erdem hastanesine gidiyorum doktorum Zeynep Yeşim Görgün
mütavazi sempatik bi kadın soranlara tavsiye ederim yani
bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım son 1 haftadan fazladır belli ediyo kendini
ama cinsiyetimizi zor öğrendik 15 inci haftadan beri 'erkeğe benziyo' diyolar kordon tam bacaklarının arasındaymış
sonradan bi sürpriz olmazsa erkek bekliyoruz
sizin cinsiyet ne
Şimdi baktım hastaneye, güzel hastane. Yenidoğan yoğun bakımı'da var. (insan bu ayrıntıyı aradığında bile kötü oluyor!)
fiyatları da uygun. Bu ay sonu zam yapacaklarmış ama...
Peki Fatmanur hanım nasıl ilgili mi bir dr.'mu... DR'unun normal doğum oranı nasıl acaba. sen normal doğum mu istiyorsun...