slm kızlar bende medıcal park a gidiyordum dr um dan memnunum ama hastane çok pahalı benim doğumda sezeryan olacak rahşm çok içe donuk oldugundan dr istesekde son zaman kadar beklesekde normal dogum da donecek gibi olan rahim yapın yok dedi ben şu an 21 haftadayım hareketlerini yavas yavas hıssetmeye başladım pazartesi de 20 23 testı ıcın gidecegiz o zamanda inş bir sorun çıkmaz ..
hastane konusu biraz hassas aslında ama ben medıcal park da ki dr um dan çok memnun olsam da çok pahalı kızlar sezeryan 2700 ve bizim dogum a kadar da uçu gecer düşündüm bunun on hazırlıgı var sonrası var eşim benim için sorun değil nereyi istersen olur dedi ama bende avrasya hospıtal da özgur hanım ı buldum çok güzler yuzlu guven veren biri evime de yakın ıkı sokak arkada dogum da bir şey unutulsa gelip alınabilir eşim ve ailem de rahat eder diye düşündüm bir de düşündüm ki allah korusun ama olacagı varsa her yerde olur içimizi ferah tutmakda yarar var ..
sezeryan sonrası doğumu dr lar ne akdar olur deselerde dogum anında olmuyor derler duyduklarım bunlar bu konuda ..
allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz de onemli ekonomik durum da dr a güvenmek de vermesı zor bir karar dr değiştirmek hastane değiştirmek ama ben şimdi avrasya ile 950 ye anlaştım mayıs ayı iöçin gelen zam dan da etkilenmeyeceğim odaları güzel dr um rahat güler yuzlu güven veren biri allah yardımcımız olsun inş hepimiz sağlık ile kucagımıza alırız bebeklerimizi..
bende AİLE hastanesi Dr . Ali Osman koyuncuoğlu na gidiyorum .
şimdilik normal doğum mu olur sezeryan mı gibi şeyler hiç konuşmadık ama inş normal doğum yapabilirim bende :)
doğum fiyatları ocak tan sonra zamlanır dediler ama tahmini 2000-2500 arası değişecek normal ve sezeryan olarak.
eğer drnuzu seviyor ve güveniyorsanız o hastanede yapın doğumu derim. özellikle ilk hamileliklerde güven duygusu çok önemli. kendinizi rahat hissetmediğiniz bi yerde komplikasyonla karşılaşmanız daha olasıdır her zaman.
avrasya hastanesini çok sıkıntılı bi gebelik yaşayıp sezeryan olan bir arkadaşım bana da tavsiye etmişti ama başka bir dr hanımdı ismini tam hatırlayamadım. hamileliği boyunca ve doğum sonrası olan hizmetlerden ilgiden çok memnun kalmıştı. ben evime uzaklığı sebebi ile gitmedim açıkçası.
geçen haftadan beri oğluşumun hareketlerini hissedebiliyorum bende :) ama 28. haftaya kadar hissedilmemesi de normalmiş. karın bölgesinde yağ oranı fazla hamilelerde ve ilk hamileliklerde geç hissedilirmiş. bebeğiniz ultrasonda hareketli ise endişe edilecek birşey yoktur zaten :)
hepimize bir avazda doğumlar olur sağlıkla bebişlerimizi kucaklarız inşallah:)))))
Son düzenleme: