İST. GAZİOSMANPAŞA HAKKINDA

demekoylee

Küçük Horozum:)01.10.2014
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.255
4.825
198
İyi geceler... İstanbul Gaziosmanpaşa ya iş dolayısıyla geçiş yaptık.Şöyle ki evimize kısmen yakın olduğu için tercih ettik ama nette hiç iyi şeyler okumadım...baştan araştırma gibi bir fırsat olmadı maalesef...

Burda oturan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
özellikle Sarıgöl Mah ve civarı...

Sarigol artik degisti korkmaniza gerek yok baya ilerledi... ben severim gopu eski semtim... çok sık kavga olur korkmayin ve karismayin kavgalara...herkes kendine halindedir kavgasiyla gurultusuyle...

Her çeşit insanı gorebilecegin kendi halinde olmayan bi yer...

Aynen kavga gordugunde kaç , yılların taşlıtarla sakinleri de var ordan burdan gelenleri de..

Gerçi İstanbul un çoğu yeri o şekilde

Hayırlı olsun yeni semtiniz

Her çeşit insanı gorebilecegin kendi halinde olmayan bi yer...

Aynen kavga gordugunde kaç , yılların taşlıtarla sakinleri de var ordan burdan gelenleri de..

Gerçi İstanbul un çoğu yeri o şekilde

Hayırlı olsun yeni semtiniz
Evet ben de bunları okudum ve tedirgin oldum...İstanbul da tehlikeli semt sıralamasında...teşekkürler inşallah hayırlı olur...

Ya mahalle mahalle bile değişiyor .Öyle abartılacak bir şey yok aslında.
Romanların olduğu bölgelerden uzak durun çoğu sizin bizim gibi ama o halkın oturduğu yer de evet sıkıntı var.

Sarigol artik degisti korkmaniza gerek yok baya ilerledi... ben severim gopu eski semtim... çok sık kavga olur korkmayin ve karismayin kavgalara...herkes kendine halindedir kavgasiyla gurultusuyle...
Kentsel dönüşümle vs durulmuştur inşallah yani bu düşünce bile umut verici benim için.teşekkür ederim cvp için...

Ya mahalle mahalle bile değişiyor .Öyle abartılacak bir şey yok aslında.
Romanların olduğu bölgelerden uzak durun çoğu sizin bizim gibi ama o halkın oturduğu yer de evet sıkıntı var.
O mahalle Sarıgöl Mahallesi diye geçiyor netteki yazılarda...satış ,gasp ve kavganın da bol olduğu yer diye bahsediliyor...

Back
X