Ist. Hisar intercon.hospital irem hanım'ı tavsiye eden var mı?

KoCasininKuzusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
716
2
48
İstanbul
Merhabayınnnnn :1::1:
ben yeni anne adayınızım tüp bebek tedavisi sonucunda bebeğimizin bizimle olduğunu öğrendik. Bu hafta sonu kese görmek için tüp bebek merkezindeki doktorumuza gideceğiz ama bundan sonraki takipler için kendimize doktor bulmalıyız. Hisar intercontinental hospital hastanesinde İrem hanıma bir iki kere gittim ama filiz hanımı tavsiye edenler var.. Sizce İrem hanımda devam etmelimiyim , aynı hastanede odaları karşılıklı olan Filiz hanıma gidersen ne kadar etik olur? Sanki ayıp olurmuş gibi geliyor.. Bu arada İrem hanıma gidip gitmeme konusundaki kuşkum tüp tedavisitranseferinden sonra kanamam oldu kendisini 3 kere aramak durumunda kaldım ve telefonda bana çok itici zorla konuşturuyormuşum gibi geldi sesi ve en son aramamdada bilmiyorum ne kadar doğru asistanına açtırdı müsait olmadığını söyledi ama soru sorduğumda asistanı kendisine sorarak cevap alabildi hemde anında.. Yani bilemedim şimdi tavsiyelerinize ihtiyacım varr :53::53::53:

Son düzenleme:
Bence Ayse hanima gitmeni oneririm bu kadar tatli bu kadar yardimsever biri olmaz.Gebelik takibimi ve 25 marttada dogumumu kndisi ypti gecenin 10 nunda aradigimda bile o kdr scak kanli bir sekilde cvp veriyordu.bnce ayse hanima gitmeni oneririm.irem hnma bir kere gittim oda sondu zaten :))

Back