• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ist tüpbebek Emre beye gidenler

gmz2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
775
45
43
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Emre beyde tedavi olan varmı aranızda ben gidiyorum çok memnun oldum transfer günümü bekliyorum çok ilgili bi doktor

Merhaba arkadaşlar
Emre beyde tedavi olan varmı aranızda ben gidiyorum çok memnun oldum transfer günümü bekliyorum çok ilgili bi doktor

Emre beyle aralık 2012de ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Tüm gebelik kontrollerime yine ona gittim ve Ağustos 2013de doğum yapıp kızımı onunla kucağıma aldım. Kızım şu an 6 aylık ve her gün kendisine dua ediyorum. Kendim hamile kaldıktan sonra tavsiyemle giden herkes de şu an ya çocuk sahibi oldu ya da hamile. Bence olağan üstü başarılı bir doktor.

Emre beyle aralık 2012de ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Tüm gebelik kontrollerime yine ona gittim ve Ağustos 2013de doğum yapıp kızımı onunla kucağıma aldım. Kızım şu an 6 aylık ve her gün kendisine dua ediyorum. Kendim hamile kaldıktan sonra tavsiyemle giden herkes de şu an ya çocuk sahibi oldu ya da hamile. Bence olağan üstü başarılı bir doktor.

Çok sevindim sizin adınıza Allah bebeģinize ve size sağlık versin çok güzel bi haber bende orda başladiım ins bende olumlu sonuç alırım gerćekten iyi bi doktor çok pozitif memnun oldum

Slm tedavim sonuç verdi benimde Emre beyin sihirli elleri sayesinde ve Allahın izniyle şuan bende hamileyim inşallah Allahım nasib ederde bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım bende Allah dualarımı kabul etti dilerim herkez muradına kavuşur

Back
X