Emre beyle aralık 2012de ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Tüm gebelik kontrollerime yine ona gittim ve Ağustos 2013de doğum yapıp kızımı onunla kucağıma aldım. Kızım şu an 6 aylık ve her gün kendisine dua ediyorum. Kendim hamile kaldıktan sonra tavsiyemle giden herkes de şu an ya çocuk sahibi oldu ya da hamile. Bence olağan üstü başarılı bir doktor.
Emre beyle aralık 2012de ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Tüm gebelik kontrollerime yine ona gittim ve Ağustos 2013de doğum yapıp kızımı onunla kucağıma aldım. Kızım şu an 6 aylık ve her gün kendisine dua ediyorum. Kendim hamile kaldıktan sonra tavsiyemle giden herkes de şu an ya çocuk sahibi oldu ya da hamile. Bence olağan üstü başarılı bir doktor.
Çok sevindim sizin adınıza Allah bebeģinize ve size sağlık versin çok güzel bi haber bende orda başladiım ins bende olumlu sonuç alırım gerćekten iyi bi doktor çok pozitif memnun oldum
Slm tedavim sonuç verdi benimde Emre beyin sihirli elleri sayesinde ve Allahın izniyle şuan bende hamileyim inşallah Allahım nasib ederde bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım bende Allah dualarımı kabul etti dilerim herkez muradına kavuşur