Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 haftaluk gebelikte istah yerinde olmasi kiz bebek bekleyip istahi yerinde olanlar varmi
Tesekkurler canim benimde oglumda 4 ay istifar ettim hic bisey yiyemedim simdi 10 haftalik hamileyim bulantim var ama ilk gebeligime gore degisik acaba dedim bu kiz ondanmi istahim ne kotu ne iyi normal yiyorum yani hayirlisi bakalimBen iştahla ve yemekle ilgili bir sorun yasamadim oğlum olacak kismetse. Eltim tam tersiydi yiyemedi hep kustu kizi oldu![]()
iştahın bence cinsiyetle çok iligisi yok canım arkadaşımın bi kızı bi oğlu var iki gebeliğinde de iştahı çok yerindeydi10 haftaluk gebelikte istah yerinde olmasi kiz bebek bekleyip istahi yerinde olanlar varmi
Üçünde de 9 ay kustum, kız hepsiYokmu tecrubeli anneler![]()
Kuzenimin iki kizi bir oğlu var ucundede 9 ay yediÜçünde de 9 ay kustum, kız hepsi![]()
Ay ne güzelKuzenimin iki kizi bir oğlu var ucundede 9 ay yedi![]()
Yok yok deme oyleAy ne güzelBende isterdim öyle Bi hamilelik
![]()
Olsun kilo hep verilir, ben 5,5-6 kilo aldımYok yok deme oyle30.haftadayim 13 kg aldim
kalan 10 haftada neler olacak korkuyla dehşetle izliyorum
Aman AllahimOlsun kilo hep verilir, ben 5,5-6 kilo aldımama yiyebilseydim umrumda olmazdı
sağlıkla kucağınıza alın inşallah
![]()
Anladim.canim benim tersimi oluyor acaba diye dusunmenden edemedim oglumda berbattim simdi bulanti var ama yinede biraz yiyorum bakalim ne olucak tabi once saglikiştahın bence cinsiyetle çok iligisi yok canım arkadaşımın bi kızı bi oğlu var iki gebeliğinde de iştahı çok yerindeydi
Masallah kuzenineKuzenimin iki kizi bir oğlu var ucundede 9 ay yedi![]()
Orasi öyle tabiAman Allahimonu da sen degil bebek almis zaten. Ne güzel valla dogumdan cik kilo yok bise yok
![]()