Bebek Beslenmesi İştahsız bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi oby
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

oby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
50
25
38
Merhabalar,
Oğlum 13 aylık oldu. Hep iştahsızdı ancak son 2 haftadır çok çok az yemeye başladı. Tüm gün 1 dilim kaşar 1 zeytin 1 bardak ayranla gunu gecirdi dun. Artik boyle.
Doktorumuz sicaklardan olabilecegini soylemisti istahsizligi yeni basladiginda.
Artik bogazim dugum dugum oldu, ne yapacagimi sasirdim.
Bu arada hala 3 4 adim atip devriliyor, surekli elimi tutup yuruyor. Ve kelime sayisi da com kisitli. Anne meme dede baba.. bu kadar.
Ne olur bir akil verin bana. Yavrumun istahi nasil acilir?
Ben calisiyorum, babannesi bakiyor. Ben yokken daha iyi yemek yedigini soyluyor babannesi. Ben isten geldigimde memeye sarilip uyuyana kadar surekli memede dolasiyor.

Merhabalar,
Oğlum 13 aylık oldu. Hep iştahsızdı ancak son 2 haftadır çok çok az yemeye başladı. Tüm gün 1 dilim kaşar 1 zeytin 1 bardak ayranla gunu gecirdi dun. Artik boyle.
Bu arada hala 3 4 adim atip devriliyor, surekli elimi tutup yuruyor. Ve kelime sayisi da com kisitli. Anne meme dede baba.. bu kadar.
Ben calisiyorum, babannesi bakiyor. Ben yokken daha iyi yemek yedigini soyluyor babannesi. Ben isten geldigimde memeye sarilip uyuyana kadar surekli memede dolasiyor.

Allah yardım etsin :( diş çıkartıyor olabilir mi? başka bir doktora götürün gerekirse. bi rahatsızlığı olmasın :(

Merhabalar,

Merhabalar www.bebekgida.com adresinde iştahsız bebekler ile alakalı uzman doktorların yazılarını bulabilirsiniz. İştah arttıran tarifler için siz de bebekgida instagram sayfasını takip edebilirsiniz.

Back
X