• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi İştahsız bebek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Karakiz23

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
104
65
13
44
Kızlar 11 aylık bebeğim var çok iştahsız meyva kesinlikle yemiyo tarhana yayla çorbası yoğurt ve anne sütü başka bişey yediremiyorum

Katı gıdaya geçmelisiniz bir an önce.
Koyun önüne yemekleri, mıncıklasın, yere atsın, tadına baksın.
Oturun beraber aynı şeyi yeyin.

Elma verdim eline yemeye çalıştı ama ben boğazında kalır diye çok korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım
Elmayı bütün verin bi ısırık siz alın kendisi oradan devam etsin dr um öyle demişti bana yinede tabiki kontrolünüzde olsun o şekilde koparamaz ama kemirerek tadını alabilir yemediğini hiç zorlamayın ertesi gün veya bi kaç gün sonra deneyin

Bebeğinizin midesi sayenizde küçülmüş ondan yemiyor şimdi de... bebekleri bu kadar korkak alıştırmayın.. kendi hallerine birakin. Tanısınlar keşfetsinler her yiyeceği.. sonra böyle kursaksiz çocuklar oluyor iste..

Elma verdim eline yemeye çalıştı ama ben boğazında kalır diye çok korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım
Daha yumuşak yiyeceklerle deneyebilirsiniz.
Köfte yapıp lokma lokma önüne koyabilirsiniz.
Sebzeleri haşlayabilirsiniz.
Meyve de yumuşakları tercih edebilirsiniz alışana kadar.

Back
X