Arkadaşlar merhaba,
daha önce sürekli takip etmeme rağmen, yeni üye oldum:79:
Arkadaşlar benim yedi aylık bir bebeğim var ve maalesef çok iştahsız, aylık 200gr civarı alıyor.Dün ne yapabilirim diye araştırırken kk forumlardan birinde havuç tohumundan yapılan bir çayın iştahı çok iyi açtığını okudum.hatta kullananlar epey memnun kalmışlar. (Tabi Ahmet Maranki tarafından önerilen bir kür bu) bende denemek istiyorum ama bu tohum bildiğimiz ekilen tohum mu anlayamadım.Bir bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba,
daha önce sürekli takip etmeme rağmen, yeni üye oldum:79:
Arkadaşlar benim yedi aylık bir bebeğim var ve maalesef çok iştahsız, aylık 200gr civarı alıyor.Dün ne yapabilirim diye araştırırken kk forumlardan birinde havuç tohumundan yapılan bir çayın iştahı çok iyi açtığını okudum.hatta kullananlar epey memnun kalmışlar. (Tabi Ahmet Maranki tarafından önerilen bir kür bu) bende denemek istiyorum ama bu tohum bildiğimiz ekilen tohum mu anlayamadım.Bir bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.
öncelikle bebeğinizi güle güle büyütün ....
ben bu kürü deneyen ve olumlu sonuçlarını görmüş birisiyim. yalnız ben bunu kullandığım zaman kızım 12 ayını doldurmuştu her ne kadar doğal bir ürün olsa da 1 yaşın altındakiler için uygun mu bilemiyorum :26:
kullanma şekli; öncelikle aktardan ilaçsız doğal havuç tohumu diye istiyorsunuz çünkü bizim pazarlarda gördüğümüz tohumların çoğu tarım ilaçlı maalesef... havuç tohumunu bir çay bardağı sıcak suyun içine bir çay kaşığı tohumu atıyorsun bir kaç dk o şekilde demleniyor sonra süzüyorsun ve birazcık balla tatlandırıyorsun yemeklerden sonra içirebildiğin kadar içiriyorsun (ki ilk zamanlar çok az içiyordu) ve bunu günde 3 defa yapıyorsun...
yalnız dediğim gibi bir yaşın altındakiler için uygun mu bilemiyeceğim....
bende deniycem.oğlum aç yaşıyo desem yeridir kaşığı gördüğü anda ağzını kilitliyo gözlerini kapatıyo sıkıca..napcağımı şaşırdım
Ya canım Allah senden razı olsun,gerçekten beni sevindirdin. Yaptığım araştırmalara göre 6 aydan sonra kullanılabiliniyor.
Bide eğer bir markası falan varsa onuda yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?