Bebek Beslenmesi iştahsız bebeklere "havuç tohumu"

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

serrapink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
4
0
36
Niğde
Arkadaşlar merhaba,
daha önce sürekli takip etmeme rağmen, yeni üye oldum:79:
Arkadaşlar benim yedi aylık bir bebeğim var ve maalesef çok iştahsız, aylık 200gr civarı alıyor.Dün ne yapabilirim diye araştırırken kk forumlardan birinde havuç tohumundan yapılan bir çayın iştahı çok iyi açtığını okudum.hatta kullananlar epey memnun kalmışlar. (Tabi Ahmet Maranki tarafından önerilen bir kür bu) bende denemek istiyorum ama bu tohum bildiğimiz ekilen tohum mu anlayamadım.Bir bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Son düzenleme:

merhaba canım bebeğin kaç kg doğdu ve ayda kaç kg aldı bu önemli
bende bilmiyorum canım uarım biri açıklar...

Kızım 3250 doğdu ilk üç ay 800-900gr civarı aldı.Daha sonra ben okula döndüm ve birden bir ayda sadece 350gr aldı, bir süre böyle devam etti.Bu aysa 150gr almış.Şuan 7 aylık ve 6750, gelişimi yüzde yirmilere geriledi ve çok da iştahsız, daha da gerilerse diye korkuyorum.Ne yapsam olmuyor tek umudum okulların kapanacak olması tatil boyunca belki yanında olup ilgilenirsem düzelir ama takviyeye ihtiyacım var.
şu tohumun ne olduğunu bir bilen çıksa keşke.Peki sizinkiler kaç kilo ve neler yapıyorsunuz?

benim kızımda çok iştahsız.taki bu aya kadar ne versem yiyordu ama şimdi zorla veriyorum valla.bir bilen varsa bende denemek isterim.Allah yardımcımız olsun iştahsız bebek anneye işkence gibi....

öncelikle bebeğinizi güle güle büyütün ....
ben bu kürü deneyen ve olumlu sonuçlarını görmüş birisiyim. yalnız ben bunu kullandığım zaman kızım 12 ayını doldurmuştu her ne kadar doğal bir ürün olsa da 1 yaşın altındakiler için uygun mu bilemiyorum :26:
kullanma şekli; öncelikle aktardan ilaçsız doğal havuç tohumu diye istiyorsunuz çünkü bizim pazarlarda gördüğümüz tohumların çoğu tarım ilaçlı maalesef... havuç tohumunu bir çay bardağı sıcak suyun içine bir çay kaşığı tohumu atıyorsun bir kaç dk o şekilde demleniyor sonra süzüyorsun ve birazcık balla tatlandırıyorsun yemeklerden sonra içirebildiğin kadar içiriyorsun (ki ilk zamanlar çok az içiyordu) ve bunu günde 3 defa yapıyorsun...
yalnız dediğim gibi bir yaşın altındakiler için uygun mu bilemiyeceğim....

Ya canım Allah senden razı olsun,gerçekten beni sevindirdin. Yaptığım araştırmalara göre 6 aydan sonra kullanılabiliniyor.
Bide eğer bir markası falan varsa onuda yazar mısın?

bende deniycem.oğlum aç yaşıyo desem yeridir kaşığı gördüğü anda ağzını kilitliyo gözlerini kapatıyo sıkıca..napcağımı şaşırdım

bende deniycem.oğlum aç yaşıyo desem yeridir kaşığı gördüğü anda ağzını kilitliyo gözlerini kapatıyo sıkıca..napcağımı şaşırdım

aynen benım oğlumda öyle.yemek saati geldıgınde sinirlerim alt üst oluyo.yapmadığım şaklabanlık kalmıyo.bende denicem....

Ya canım Allah senden razı olsun,gerçekten beni sevindirdin. Yaptığım araştırmalara göre 6 aydan sonra kullanılabiliniyor.
Bide eğer bir markası falan varsa onuda yazar mısın?

canım bir markası yok sadece isterken ilaçsız (tarım ilacı) havuç tohumu dersen aktarlar hemen anlıyor zaten :))

nekadara satılıyor bu havuç tohmu
biz arı sütü bal polen karışımı kullandık oda çok iyi geldi
bize

iştahsız bebeklr hakkında incelemeiğim yer kalmadı sanırım...az önce oğlumla meyve yeme kavgası yaptık ve o kazandı.sinirden ellerim titriyor artık..19 aylık ve 10 kilo.boyuda 80 cm..geelişimi yüzde yirmibeş geriymiş...oofff birde bu havuç tohumunu deneyelim bakalım ama gelgelelim nasıl içirecem ben bunu..herkese kolay geelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…