Bebek Beslenmesi Istahsiz bebeklerin anneleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Evlimutluikicocuklu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
15
4
3
38
Merhaba 4ve7.5aylik iki kizim var ikiside cok istahsiz bu durumcok uzuyo beni kimsem yok cok yalnizim esim polis memuru oda yardimci olamiyo biliyorum gecicek bu gunler ama icim dayanmiyo ikiside zayif cocuklar cok sukur sagliklilar cok sik hastalanmiyolar benim yasadigim sikintilari yasayan varmi

Ahh ahh bende aynı derttrn muzdarıbım arkadasım.benıde 3 yasını doldurmak uzere bır oglum ve4 aylık bır kızım var bırı yemıyo bırı emmıyor.napıcagımı sasırdım.

Balik yaglarini cok kullandim buyuk kizimda hicbir faydasini goremedim kucuk kizimada polivit verdi gecen doktor buyuk kizimada veriyorum onun istahi acildi gibi amakucuk hala kasigi gorunce kafasini ceviriyo hic zorlamiyorum tamam diyorum zaten emziriyorum ama onu bile reddediyo kucuk biraz arsiz bir cocuk

Buyuk kizim4yasinda15 kilo kucuk bebegim 7.5aylik 7.750gr krese maddi acidan bu sene veremedim servisle gndrmek zorundayim cunku uzakta kaliyo kucukte disini cikaramadi daha cikarinca belki dediginiz gibi acilir istahi allah hepimizin yardimcisi olsun yemiyen cocuk gercekten cok zor

Balik yaglari yillarca kullandim ise yaramafi. Polenler ballar da ise yaramadi. Ozel mama cok super ama zorla ginde 1 tane icirebiliyorum. Sipraktin cok ise yariyomus ama beyin ilaci diye icime sinmiyo

Kilosu 7.750gr 7.5 aylik 3ayda toplam 750 gr aldi normalde 1ayda 400 gr en az almali artik tabiikide kilodan once saglikli olmasi cok cok daha onemli ama iste annelik icgudusu benim buyuk kizimdan cok cektim yemek konusu cokagladim hicbisey yemeden gecirdigi gunler oluyodu ikinci bebegim olunca cok dua ettim istah problemimiz olmasin diye anladim artik demekki benimkilerin cinsleri boyle

Ozel mamayi nasil aliyorsunuz sipraktin istah surubumu banada doktor ya cok acar istahini yada hic acmaz dedi belli olmuyomus cocuktan cocuga fark eder dedi
Eee sonuc olarak kullandinizmi
Ozel mamayi ozel hastaneden rapor cikartarak aldirdim. 5 yas grubunun gunde 1200 koloriye ihtiyaci varmis doktor iki sise icse yeter dedi. Ben oglum gumde 1 taneyu 10 gun icti yarim kilo aldi sonra ivmeyince geri verdi kilosunu. Simdi zorla icormeye basladim

Zaten bebişler 4. Aydan sonra öyle ayda 1 kilo falan almazlar ki yavaşlar kilo alımları, doğum kilosu kaçtı ? Bebişin eline buharda pişirdiğin elma, armut, havuç versen yumuşatıp, belkikendi kendine yemeye başlarsa heveslenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…