Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar mesajınızı görmemişim kusura bakmayın bizzat yanında çalıştığı kişilerden bilgi aldım herkes çok memnunmuş. Doğum yapan birine direkt rastlayıp konuşamadım ama yorumlar dediğiniz gibi hep iyi
Merhaba, bende doktor ve hastane değiştirmek istiyorum. 26.haftadayım kendi doktorum çok ilgisiz anadolu yakasında uygun fiyatlı özel hastane öneriniz var mı ? Tugba hanımı bende araştırırken gördüm acaba kendisine güncel olarak muayane olan var mı ?
Merhaba, bende doktor ve hastane değiştirmek istiyorum. 26.haftadayım kendi doktorum çok ilgisiz anadolu yakasında uygun fiyatlı özel hastane öneriniz var mı ? Tugba hanımı bende araştırırken gördüm acaba kendisine güncel olarak muayane olan var mı ?
Merhaba, postunuzu görünce yazmak istedim. 31.haftadayım. En başından beri Tuğba hanıma gidiyorum. Her bakımdan anlayışlı ve anneyi bilgilendiren bir doktor. Doğumum İstanbul'da olursa Tuğba hanımdan yine vazgeçmem. Ersoy hastanesi'nde de Esra hanım var bildiğim kadarıyla. Ona gidenler de genel olarak memnun. Anadolu yakası için bu iki hastanenin fiyatları da diğerlerine göre uygun.
Merhaba, postunuzu görünce yazmak istedim. 31.haftadayım. En başından beri Tuğba hanıma gidiyorum. Her bakımdan anlayışlı ve anneyi bilgilendiren bir doktor. Doğumum İstanbul'da olursa Tuğba hanımdan yine vazgeçmem. Ersoy hastanesi'nde de Esra hanım var bildiğim kadarıyla. Ona gidenler de genel olarak memnun. Anadolu yakası için bu iki hastanenin fiyatları da diğerlerine göre uygun.
Selamlar,
Bugün op.dr. Tuba Tarhan hanıma muayane oldum. Gerçekten çok ilgili ve pozitif biri. Ama kasım sonunda eğitimi için hastaneden ayrılıyormuş. Çok üzüldüm, aynı hastane de Pınar Yıldız ve Aysel İbrahimli'yi önerdi. Şimdi onları araştırıyorum. Ve hastanenin doğum katına çıktık eşimle genel olarak temiz ve odalar bakımlıydı.