• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İstanbul Adatıp Tuğba Tarhan

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

noktavirgulunlem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2020
121
249
18
29
Merhabalar kadın doğum için kurtköy istanbul adatıpta tuğba tarhanı gördüm birkaç mesajda. Kendisi ile doğum yapan varsa bizi bilgilendirebilir mi?

Mrb naptınız karar verebiliriz mi? İnternette ilgili anlayışlı doktor diye geçiyor en önemlisi de normal doğum destekliyor.

Mrb naptınız karar verebiliriz mi? İnternette ilgili anlayışlı doktor diye geçiyor en önemlisi de normal doğum destekliyor.
Merhabalar mesajınızı görmemişim kusura bakmayın bizzat yanında çalıştığı kişilerden bilgi aldım herkes çok memnunmuş. Doğum yapan birine direkt rastlayıp konuşamadım ama yorumlar dediğiniz gibi hep iyi

Merhaba, bende doktor ve hastane değiştirmek istiyorum. 26.haftadayım kendi doktorum çok ilgisiz anadolu yakasında uygun fiyatlı özel hastane öneriniz var mı ? Tugba hanımı bende araştırırken gördüm acaba kendisine güncel olarak muayane olan var mı ?

Merhaba, bende doktor ve hastane değiştirmek istiyorum. 26.haftadayım kendi doktorum çok ilgisiz anadolu yakasında uygun fiyatlı özel hastane öneriniz var mı ? Tugba hanımı bende araştırırken gördüm acaba kendisine güncel olarak muayane olan var mı ?
Merhaba, postunuzu görünce yazmak istedim. 31.haftadayım. En başından beri Tuğba hanıma gidiyorum. Her bakımdan anlayışlı ve anneyi bilgilendiren bir doktor. Doğumum İstanbul'da olursa Tuğba hanımdan yine vazgeçmem. Ersoy hastanesi'nde de Esra hanım var bildiğim kadarıyla. Ona gidenler de genel olarak memnun. Anadolu yakası için bu iki hastanenin fiyatları da diğerlerine göre uygun.

Merhaba, postunuzu görünce yazmak istedim. 31.haftadayım. En başından beri Tuğba hanıma gidiyorum. Her bakımdan anlayışlı ve anneyi bilgilendiren bir doktor. Doğumum İstanbul'da olursa Tuğba hanımdan yine vazgeçmem. Ersoy hastanesi'nde de Esra hanım var bildiğim kadarıyla. Ona gidenler de genel olarak memnun. Anadolu yakası için bu iki hastanenin fiyatları da diğerlerine göre uygun.
Çok teşekkür ederim Tuğba hanım'a randevu almaya çalışıyorum. Ne web sitesinden ne de çağrı merkezinden randevu alamadım. :(

Çağrı merkezinden alıyorum ben aslında hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar. Randevu tarihinden iki hafta önce randevu alınırsa bulunuyor mutlaka
Selam, evet bende cagri merkezinden iki hafta sonrasına alabildim. Haftaya carsamba gideceğim. Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi alalım kucaklarımıza 🙏

Selamlar,
Bugün op.dr. Tuba Tarhan hanıma muayane oldum. Gerçekten çok ilgili ve pozitif biri. Ama kasım sonunda eğitimi için hastaneden ayrılıyormuş. Çok üzüldüm, aynı hastane de Pınar Yıldız ve Aysel İbrahimli'yi önerdi. Şimdi onları araştırıyorum. Ve hastanenin doğum katına çıktık eşimle genel olarak temiz ve odalar bakımlıydı.

Back
X