İstanbul alışveriş

misscheery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
195
0
26
İzmir
Kızlar merhaba;
Aslında konu tekrarı oldu ama buraya açmanın daha doğru olduğuna karar verdim bu da benim için bir dert oldu.
Ben 2 hafta sonra bir bankada işe başlayacağım ve klasik pantolon ceket, etek ceket, gömlek, ayakkabı alışverişi yapmak istiyorum. İstanbul'da yaşıyorum ancak buraya taşınalı çok zaman olmadı ve çok fazla biryer bilmiyorum.
Alışveriş merkezlerinden ziyade küçük butiklerin olduğu yerler arıyorum. Avrupa yakasında olması tercihim. Bütçe olarak çok pahalı olmasın istiyorum. Mesela Bakırköy'e gittim geçen hafta. Ancak ana cadde hariç biryer bulamadım ve orada da hep aynı markalar var. Bana güzel yerler ve nasıl gideceğimi anlatan tarifler verirseniz minnettar olurum :)

Kızlar merhaba;
Aslında konu tekrarı oldu ama buraya açmanın daha doğru olduğuna karar verdim bu da benim için bir dert oldu.
Ben 2 hafta sonra bir bankada işe başlayacağım ve klasik pantolon ceket, etek ceket, gömlek, ayakkabı alışverişi yapmak istiyorum. İstanbul'da yaşıyorum ancak buraya taşınalı çok zaman olmadı ve çok fazla biryer bilmiyorum.
Alışveriş merkezlerinden ziyade küçük butiklerin olduğu yerler arıyorum. Avrupa yakasında olması tercihim. Bütçe olarak çok pahalı olmasın istiyorum. Mesela Bakırköy'e gittim geçen hafta. Ancak ana cadde hariç biryer bulamadım ve orada da hep aynı markalar var. Bana güzel yerler ve nasıl gideceğimi anlatan tarifler verirseniz minnettar olurum :)

kadıköy,pendik,bakırköy,eminönü fatih buralarda rahat bulursun ama kadıköy ve pendık anadolu yakasında

Son düzenleme:
Peki bakırköyde butiklere nasıl giderim cnm? Belki izliosundur bana herşey yakışırda falan değişik mağazalara giriyorlar bakırköyde? Ara sokaklarda?

AVM lere baktın mı? ben genelde oralardan her istediğimi buluyorum.. Capacity, Carousel, Marmara Forum,Cevahir, İstinye Park.. Buralardan istediğini çok rahat bulursun, hepsi de Avrupa yakasında..

Ben de daha yeni ofis için alışveriş yaptım, şuralardan yaptım. öncelikle koton'da %70 indirim var. cevahir kotondan aldım bir çok şey. uzun kollu güzel gömlekler 29lira, kumaş pantalonlar 50 lira..

ayrıca osmanbey bu anlamda cennet. cevahirden çıkıp osmanbey tarafına doğru yürüyünce sağlı sollu mağazalar var, hem çok çeşit var, hem de ucuz. 25 liraya elbiseler var iş için giyilebilecek tarzda. kumaş pantalonlarda var 30 liraya. benim bedenime oturmadığı için oradan almayıp kotondan almak zorunda kaldım

Çok teşekkür ederimmm. Ben de kotonu seviyorum aslında oraya da mutlaka bakacağım. Osmanbey'den geçen gün ayakkabı aldım gerçekten güzel ama saat biraz geçti çok aşağı inemedim. Oraya mutlaka bakayım ben o zaman. :)

Anadolu yakasında Kadıköy'de boğanın yan tarafında Çilek sokak var ve çok güzel dükkanlar var. Çok şık şeyler en fazla 60 tl var yok.
Ablamda resmi giyiniyor iş dolayısıyla onunla hep Kadıköy'den alıyoruz, kumaş pantolonları ise Defacto'dan alıyor.
Geçen Kadıköy Çilek sokaktaki Erşan mağazasından kumaş p.aldı 30 tlye:1: Okadar güzelki yıkadıktan sonra(renk solması, bollaşma vs olacak mı diye) gitti bitane daha aldı:9:

Back
X