Salı günü Çamlıca Erdem Hastanesinde Tülay Kaya ile sezeryanım oldu. Tavsiye ederim, onu bulana kadar ben de çok sıkıntılı bir süreç yaşadım, hiç bir doktordan memnun kalmadım, kimse bana tatmin edici cevaplar vermedi.
Son ana kadar beni normal doğuma ikna etmeye çabaladı, tabii ki baskı gibi değil ama ısrarcı oldu. Yaşım, bebeğimin boyutları duruşu, benim çok sorunsuz bir hamilelik yaşamam, kilom vs her şey çok uygundu. Ama ben sırf korkumdan sezeryan istedim. Çok bilgili, gereksiz şeyleri ve uygulamaları yaptırmaktan kesinlikle kaçınan, daha iyiyi kabul ettirmeye çalışıp bu süreçte asla hastaya saygısını kaybetmeyen bir doktor.
Bıçak altına güle oynaya girdim. En ufak bir korku endişe telaş yaşamadım. Ameliyathanede onu gördüğüm an annem yanımda gibi oldu, sorunsuz oldu bitti şükür. 2 gece kaldım defalarca kontrole geldi, ilk gün 5 saat sonra falan kalkıp yürüdüm zaten, anestezi sersemliğinden sonra hiç yatmadım desem yeridir.
Bebek hemşireleri de çok iyiydi, güleryüzlüydü, ne zaman arayıp çağırsak güleryüzle geldiler, her emzirmemde aradım yardımcı oldular, bebeğim 3 dk den fazla ağlasa kapıyı çalıp hemşire girdi yardımcı olayım mı diye.
2 gece konaklama dahil fiyat da 1200 tl(sezeryan için), tabiiki daha nice güzel hastaneler vardır, çok daha lüks yerler, sırf adıyla bile güven veren hastaneler vardır ama bu ücrete alınacak en iyi hizmetti bence.