İstanbul Anadolu Yakası Perinatolog Tavsiyesi

kızlar slm 5+6 haftalık gebeyim. bugün monoamniyotik monokoryonik yani tek plesanta tek kese bebişlerim olduğunu öğrendim ve çok şükür kalp atışlarını da duyduk. daha önce malesef 25 haftalık ve dokuz haftalık iki kaybım var zaten kan pıhtılaşması çıktı clexan kullanıyorum. anadolu yakasında acil prenatolog tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler. B BlackandBlack şu an hangi doktor takibini yapıyor canım?
Canım tebrikler. Rabbim hayırlısıylasağlıcakla kavuştursun sizi inşallah. Ben Bülent Kars 'a gidiyorum şuan. Çok fazla bekliyorum muayene olmak için ama işinin ehli gerçekten Dr.um. Çok hastası olduğu için randevulari sarkiyor maalesef. Bu haftaya kadar sorunsuz geldik. 7/24 ulaşabiliyorsun kendisine ve bu çok önemli bir şey benim için. Kartal cevizli de gülen tıp merkezinde görev yapıyor kendisi. Dilersen birgün randevu alıp git. Ben çok dr. Gezdim ve sadece bu Dr.a güven duyabildim. Senin hakkında da hayırlısı olsun canım...

Canım tebrikler. Rabbim hayırlısıylasağlıcakla kavuştursun sizi inşallah. Ben Bülent Kars 'a gidiyorum şuan. Çok fazla bekliyorum muayene olmak için ama işinin ehli gerçekten Dr.um. Çok hastası olduğu için randevulari sarkiyor maalesef. Bu haftaya kadar sorunsuz geldik. 7/24 ulaşabiliyorsun kendisine ve bu çok önemli bir şey benim için. Kartal cevizli de gülen tıp merkezinde görev yapıyor kendisi. Dilersen birgün randevu alıp git. Ben çok dr. Gezdim ve sadece bu Dr.a güven duyabildim. Senin hakkında da hayırlısı olsun canım...
Amin canım sağolasın, senin de az kalmış sağlıkla al kucağına bebişini inşallah.

Çok tesekkür ederim cevap için. Peki çoğul gebeliklerde iyimi acaba Bülent Bey, yoksa detaylı taramada iyi olan her doktor gibimi? Sizin takip gerekçeniz nedir?
Daha önce bi düşük durumu olmuştu.ondan sonra kendısını buldum ve yola onla devam ettim.çook memnunum.güven verici tecrübe ve bilgi bakımından.sakin rahatlatıcı olması tavırlarıyla benım ıcın onemli

Daha önce bi düşük durumu olmuştu.ondan sonra kendısını buldum ve yola onla devam ettim.çook memnunum.güven verici tecrübe ve bilgi bakımından.sakin rahatlatıcı olması tavırlarıyla benım ıcın onemli
Ben de bir düşük yaptım ve tüm testlerimi yaptırdım. Bülent beye gitmek istiyorum ama şu koronadan dolayı korkuyorum. Sizin düşük aebebi neydi nasıl bülent bey

Back
X