İstanbul anadolu yakası ümraniye bölgesinde doğum için en ideal hastane ve doktor ?

Meyraaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
108
33
28
6+4 haftalık gebeyim doğuma daha çok var biliyorum ama şimdiden araştırmakta fayda var diye düşündüm devlet hastanesinde tedavi görüyorum fakat özelde doğum yapmak istiyorum bu sebebten sizlerin görüşlerinizi almak istiyorum anadolu yakasında ümraniye de sgk nın geçerli olduğu ve sezeryan doğuma zorlamadan muayenede ilgili doğum sonrası aynı ilgi ve alakayı gösteren bildiğiniz sağlam bir hastane ve doktor varsa paylaşmanızı rica ediyorum hayrınıza bizede yardımcı olsanız bir allah razı olsun diyebileceğimiz birileri vardır inşallah.

Sanırım koskocaman kadınlar kulübünde hiç anadolu yakasında ümraniyede olup doğum yapan kimse yok :( çok ilginç mesajı okuyan kişi sayısı çok ama yazan yok. Çok özel bir soru sordum sanırım ;)

Merhaba ben umraniye afiyet hastanesinde özgür kartal hnm sezeryan dogum yaptim doktorumdan cok ama cok memnunum kendisi normal dogum taraftari bir doktor ama benim bazi sıkıntili durumlarim oldugundan dolayi sezeryan oldum. Ben biraz pimrilikli biriyim saolsun özgür hanm beni cok rahatlatti gereksiz yere zihnimi hic bulandirmadi takiplerimi de kendisi yapti kesinlikle tavsiye edebilecegim bir doktor hastanenin fiyatlari bence gayet makul telefonla arayip bilgi alabilirsiniz hemsirelerin ilgiside güzeldi

Merhaba ben umraniye afiyet hastanesinde özgür kartal hnm sezeryan dogum yaptim doktorumdan cok ama cok memnunum kendisi normal dogum taraftari bir doktor ama benim bazi sıkıntili durumlarim oldugundan dolayi sezeryan oldum. Ben biraz pimrilikli biriyim saolsun özgür hanm beni cok rahatlatti gereksiz yere zihnimi hic bulandirmadi takiplerimi de kendisi yapti kesinlikle tavsiye edebilecegim bir doktor hastanenin fiyatlari bence gayet makul telefonla arayip bilgi alabilirsiniz hemsirelerin ilgiside güzeldi
Çok teşekkür ederim cevabın için afiyet hastanesinin yeni doğan ünitesi varmı ? Birde hijyen açısından çok hijyenik değilmiş diye duymuştum ve yine bir başka yorum sayfasında hamile bir bayan yazmıştı sancılanırken yani doğum sancısı sırasındaki çığlıkları bütün hastane dinlemiş daha sonradan öğrenmiş tani bunu . Yani özel bir odaya alıyorlarmı yoksa bir kaç kişi aynı odadamı doğum için bekliyor? Gerçi sen sezeryan yapmışsın. Hayırlı uğurlu analı babalı büyüsün bebeğin canım.

Evet hastanenin yenidogan unitesi var benim kizim da 38 gunlukken yogun bakimda kaldi orada idrar yolu enfeksiyonundan sebep :( dogumhane bolumu var normal dogum yapanlari oraya aliyorlar ben hic bagirma sesi duymadim dogumhane yenidogan unitesinin yaninda hemen kizim 4 gun orada kaldi bizde kapida bekledik dogum yapanlarda oldu ama hic ses duymadik :) hastanenin oda secenekleri tek ve iki kisilik seklinde fiyatida ona gore degisiyor ama abarti fiyatlari yok ben tek kisilik odada kaldim 1000 tl verdik ciktik hijyen konusunda ben sorun yasamadim acikcasi bir kontrole ozgur hanima git istersen hem hastaneye bakarsin kafandaki sorulari sorarsin. Sen dogumu nasil dusunuyorsun peki?

Ümraniye değilde orayada yakın,Üsküdar hospitıl Türk de doğum yapdım Baran hanımda,hastane iyi bi yerde merkezi bulması kolay ticaret lisesinin karşısında,yeni doğan ünitesi ve yetişkin yoğun bakım ünt.var,fiyat makuldü 4 yıl önce 600 tl ye sezeryan oldum(beyin kanaması geçirdiğim için sezeryan oldum)bi gidip denemenizi tavsiye ederim,Baran hnm da Ayşe hnm da çok iyiler :) şimdiden hastane aramanız çok iyi çünkü ben bu hastaneyi oğluma 8 aylık hamileyken buldum o zamana kadar çok sıkıntı çektim :(

Evet hastanenin yenidogan unitesi var benim kizim da 38 gunlukken yogun bakimda kaldi orada idrar yolu enfeksiyonundan sebep :KK43: dogumhane bolumu var normal dogum yapanlari oraya aliyorlar ben hic bagirma sesi duymadim dogumhane yenidogan unitesinin yaninda hemen kizim 4 gun orada kaldi bizde kapida bekledik dogum yapanlarda oldu ama hic ses duymadik :) hastanenin oda secenekleri tek ve iki kisilik seklinde fiyatida ona gore degisiyor ama abarti fiyatlari yok ben tek kisilik odada kaldim 1000 tl verdik ciktik hijyen konusunda ben sorun yasamadim acikcasi bir kontrole ozgur hanima git istersen hem hastaneye bakarsin kafandaki sorulari sorarsin. Sen dogumu nasil dusunuyorsun peki?
Bir defa afiyete gitmiştim muayene için gittim ama ozaman bekardım iyiydi doktor hanım başka bir şikayet için gitmiştim tabiki yani kadın doğuma gitmemiştim :) ama haklısın gidip bilgi amaçlıda olsa gidip öğrenmekte fayda vardır diye düşünüyorum. Zeynep kamilin ününü duydum canım annem beni orda dığurmuş ablamda kızını orda doğurdu dediğiniz gibi doğum koğuşu ve üstüne yedikleri zılgıtta cabası mübarek sanki kurbanlıkların kesildiği kesimahne gibi bağrışlar çığlıklar of of yani. Çok sağol canım bilgilerinden dolayı.Bu arada ben epidural normal doğum istiyorum sezeryan hiç istemiyorum amelyattan hiç haz etmiyorum hsg için anestezi almıştım hiç bişey anlamamıştım çok iyi geçmişti hem normal hemde hani kolay daha az ağrılı olsun istiyorum inşallah rabbim sancının en az olduğu normal doğumu nasip etsin

Ümraniye değilde orayada yakın,Üsküdar hospitıl Türk de doğum yapdım Baran hanımda,hastane iyi bi yerde merkezi bulması kolay ticaret lisesinin karşısında,yeni doğan ünitesi ve yetişkin yoğun bakım ünt.var,fiyat makuldü 4 yıl önce 600 tl ye sezeryan oldum(beyin kanaması geçirdiğim için sezeryan oldum)bi gidip denemenizi tavsiye ederim,Baran hnm da Ayşe hnm da çok iyiler :) şimdiden hastane aramanız çok iyi çünkü ben bu hastaneyi oğluma 8 aylık hamileyken buldum o zamana kadar çok sıkıntı çektim :KK43:
Cevap yazdığın için teşekkür ederim yazdığın hastaneyede bakabilirim tabiki aklımda olsun çünkü çok ihtiyaç duyuyorum. Siz sezeryan olmayı kendinizmi istediniz doktorunuzmu önerdi? Gerçi beyin kanaması geçirmişsinşz çok geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah rabbim çocuğunuzla uzun ömürler nasip etsin.

:110:Bende zeynep kamilde dogmusum :) 36. Haftamda bebek oynamadi karnimda birazda agrim vardi dedim zeynep kamile gideyim acile gitmez olaydim aciklik muaynesi yaparken kan geldi dr eline ben zatn panik biriyim elim ayagima dolandi yatis verdiler bide neyse dedim nihayetinde bir oda verirler oda da var belki 30 kisi allahimm kabus gibiydi yatagimda ne bir carsaf ne bir battaniye disarida lapa lapa kar yagiyo yataga otur dedi hemsire serumu takti benden once yatan kisinin yastigi vardi orda uzan dedi yok dedim temizleri bekliyim 1 saat sonra geldi oda sadece bir carsaf getiren kiza dedim battaniye nerde burasi boyle isine geirse dedi neyse dedim biraz daha sabir 1 saat sonra da battaniye geldi wc gidicem uzakta ve les gibi dogum yapmaya calisan kadin sesleri karsi yatagimda yatan kadini saatte bir muayne ediyolardi baska bi odada kadib demez mi az once karsimda kadin dogum yapti kordonu kestilet gozum onunde:110: velhasili sabaha kadar tuttular beni orda uyumadim hic ordan cikista kendi doktoruma gittim ve o korkulardan sebep sezeryana karar verdim :KK1:

:110:Bende zeynep kamilde dogmusum :) 36. Haftamda bebek oynamadi karnimda birazda agrim vardi dedim zeynep kamile gideyim acile gitmez olaydim aciklik muaynesi yaparken kan geldi dr eline ben zatn panik biriyim elim ayagima dolandi yatis verdiler bide neyse dedim nihayetinde bir oda verirler oda da var belki 30 kisi allahimm kabus gibiydi yatagimda ne bir carsaf ne bir battaniye disarida lapa lapa kar yagiyo yataga otur dedi hemsire serumu takti benden once yatan kisinin yastigi vardi orda uzan dedi yok dedim temizleri bekliyim 1 saat sonra geldi oda sadece bir carsaf getiren kiza dedim battaniye nerde burasi boyle isine geirse dedi neyse dedim biraz daha sabir 1 saat sonra da battaniye geldi wc gidicem uzakta ve les gibi dogum yapmaya calisan kadin sesleri karsi yatagimda yatan kadini saatte bir muayne ediyolardi baska bi odada kadib demez mi az once karsimda kadin dogum yapti kordonu kestilet gozum onunde:110: velhasili sabaha kadar tuttular beni orda uyumadim hic ordan cikista kendi doktoruma gittim ve o korkulardan sebep sezeryana karar verdim :KK1:
Bu hastane yüzünden oğlumda 8 ay hastanesiz kaldım,muayeneleri z.kamilde oldum ama yanlış anlamayın ben asla böyle bi muameleye razı gelmedim,ben orda doktora soruyorum,beyin kanaması geçirdim normal doğum yapabilirmiyim diye cevap şu:tabi tabi nolcakki tmm dedim bende;daha sonran orda doğuramıcamı söyledim eşime korkuyorum dedim başladık hastane aramaya sonra bi tanıdık vasıtası ile hospitıl Türk ve Baran hnm buldum,asla normal doğum yapamıcamı istersem o doktoru dava edebileceğimi söyledi,beyin cerrahına gittim raporlarım vs bakıldı ve normal doğum yapamıcama karar verildi. Meyraaa Meyraaa evet o sebepden normal doğuramadım.

Doğum yapmadan normal doğumun en çetrefilli yaşatan hastanelerden birinde muayene olup kabus yaşamana sebeb olan bu durum inanılmaz ürkütücü bazen bende çok fazla okuyorum ve çok fazla şeyden haberdar olup bazı durumlardan rahatsızlık duymaktan korkuyorum ama araştırmadanda yapamıyorum mesela rahim filmi konusunda çok korkmuştum baya acılı olduğunu söyleyenlerin paylaşımlarını okumuştum iyikide okumuşum okumasam sanırım o acıdan ben orda baygınlık geçirebilrdim çünkü anestezi ile yaptırdığım doktorum da çok ağrılı bir işlemdir dedi anestezi mutlaka gerekli demişti. Yani bazen çok araltırmanın iyi taraflarıda olabiliyor. Şimdide doğumu araştırıp en makul ve mantıklı olanı bulmaya çalışıyorum. Ga birde bişi sorucam bazı yerlerde ücretsiz gebelik eğitimi bebek bakımı eğitimi veriyorlarmış siz hiç böyle bir eğitim aldınıZmı yani ihtiyaç duydunuzmu yada böyle bir kusrtan haberiniz varmı?

Bu hastane yüzünden oğlumda 8 ay hastanesiz kaldım,muayeneleri z.kamilde oldum ama yanlış anlamayın ben asla böyle bi muameleye razı gelmedim,ben orda doktora soruyorum,beyin kanaması geçirdim normal doğum yapabilirmiyim diye cevap şu:tabi tabi nolcakki tmm dedim bende;daha sonran orda doğuramıcamı söyledim eşime korkuyorum dedim başladık hastane aramaya sonra bi tanıdık vasıtası ile hospitıl Türk ve Baran hnm buldum,asla normal doğum yapamıcamı istersem o doktoru dava edebileceğimi söyledi,beyin cerrahına gittim raporlarım vs bakıldı ve normal doğum yapamıcama karar verildi. Meyraaa Meyraaa evet o sebepden normal doğuramadım.
Anladım kısmet olmamış sen ve bebeğin sağlıklısınızya gerisi çokda önemli değil . Sağlıkla olsunda nasıl olursa nasipte ne varsa öyle olsun.

Sanırım koskocaman kadınlar kulübünde hiç anadolu yakasında ümraniyede olup doğum yapan kimse yok :KK43: çok ilginç mesajı okuyan kişi sayısı çok ama yazan yok. Çok özel bir soru sordum sanırım :KK66:

Bende cakmak erdem hastanesinde dogum yaptim. Memnunda kaldim ama dogum disindaki bolumlerini pek begenmiyorum. Cocugunuda ordaki doktora goturuyorum bi sorun gorsem onuda birakirim. Cunku gecen gun acilde anneme bi turlu bakamadilar. Acil kismi cok kotu.

Bende cakmak erdem hastanesinde dogum yaptim. Memnunda kaldim ama dogum disindaki bolumlerini pek begenmiyorum. Cocugunuda ordaki doktora goturuyorum bi sorun gorsem onuda birakirim. Cunku gecen gun acilde anneme bi turlu bakamadilar. Acil kismi cok kotu.
Cevabın için teşekkürler. Erdem hastanesi de iyi diyenleride duydum vasat diyenleride orada hangi doktora gitmiştiniz? Ve nekadar önce doğum yaptınız? Oranın yeni doğan ünitesi vs varmı? Birde siz normalmi sezeryanmı yaptınız? Daha doğrusu sezeryana zorlanma gibi bir durum söz konusu oldumu? Bebeğiniz hayırlı olsun upuzun ömrü annesi ce babasıyla olsun inşallah.

Cevabın için teşekkürler. Erdem hastanesi de iyi diyenleride duydum vasat diyenleride orada hangi doktora gitmiştiniz? Ve nekadar önce doğum yaptınız? Oranın yeni doğan ünitesi vs varmı? Birde siz normalmi sezeryanmı yaptınız? Daha doğrusu sezeryana zorlanma gibi bir durum söz konusu oldumu? Bebeğiniz hayırlı olsun upuzun ömrü annesi ce babasıyla olsun inşallah.

Amin canim sagol. Eylul ayinda sezeryan ile yaptim. Sevil hanima gidiyodum. Normal yapamazdim diye dusunuyorum. Yeni dogan unitesi var diye biliyorum. Dogumum beklenenden erken oldu kuvezde kalabilir demisti doktorumuz ama cok sukur odamizda ve yanimdaydi.

Back
X