Istanbul anadolu yakasında çocuk doktoru tavsiyelerinizi bekliyorum

ozzlem83

AREN DOĞU
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
598
1
96
42
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 9 aylık bir bebişim var, bu zamana kadar düzenli bir doktorumuz var fakat ben benim meraklarımı daha detaylı giderecek ararken gerilmeyeceğim ve 7/24 ulaşabileceğim güvenilir bir doktor arıyorum.. Yeditepe ünv. Hast.de gidenler varmı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler..

Kadikoy kosuyolu medipol hastanesi Yrd. Doc. Dr enver atay.. Gozum kapali tavsiye ediyorum

Tavsiyenize teşekkür ederim ama gözümü 4 açarak ve tavsiyeniz üzerine kendisine gittik fakat bin pişman olduk doktor bi kere sizi hiç dinlemiyo soruma tam başlıyorum sonunu getiremeden cevap verip seni sustuuyo halbuki sormak istediğim farklı bişey apar topar muayene edip bizi kapının önüne koydu sağolsun eşimle kapının önünde birbirimize bakakaldık hiç bişey anlamadık toplam 15 dk. bil içerde kalmamaışızdır.. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum ben sorularımı gidermekiçingitmişim hepsinitıkadı ağzımıza gönderdi bide hadi gidin der gibi gözlerimin içine baktı resmen

Canım benım oğlum 26 aylık.

6 günlükten beri gıttıgımız uzman bı doktorumuz var,şeker gıbı bı ınsan.

Önceden Özel üsküdar Anadolu hastanesınde görev yapıyordu,oğlumda orda doğdu.

Şuan Özel Selimiye hastanesınde. Alper Bıçkıcı.

Diğer bir doktor ise Üsküdar Yunus Emre hastanesinde.Oda cok ıyı bılen bır doktor.Yalnız erkenden randevu alın,yogun oluyor

Konuyu açalı hayli zaman olmuş ama ben hala hastalandığında gideceğimiz nokta atışı yapan güvenilir doktoru....

Back
X