arkadaşlar İstanbul'a taşındım Anadolu Yakasında önerebileceğiniz cocuk doktoru var mı? kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. Doktorundan memnun olan varsa lütfen buraya yazsın
beykoz devlet hastanesinde mayi hanım vardı hala var mı bilmiyorum çok iyi bir doktor aynı şekilde yaman bey de öyle tavsiye ederim ikisini de kesinlikle.
beykoz devlet hastanesinde mayi hanım vardı hala var mı bilmiyorum çok iyi bir doktor aynı şekilde yaman bey de öyle tavsiye ederim ikisini de kesinlikle.
mayi hanım artık ortaçeşme çebi tıp merkezinde çalışıyor
bende ümraniye de hospitaiıum hastanesinin karşısında pedimer var ordaki murat akçaya götürüyorum 8 yıllık doktorumuz iki oğlkumda eline doğdu çok memnunum
doğduğundan beri götürdüğüm eski nenehatun hastanesi yeni ismiyle yüzyıl hastanesinde Dr. Özlem Cantürk. kesinlikle tavsiye ederim. ara sıra daha yakında başka dr.lar denedik dönüp dolaşıp yine özlem hanıma gittik. çok memnunuz. gereksiz ilaç vermiyor. teşhisi kuvvetli, gereksiz tahlil yaptırmıyor gözüm kapalı güvendiğim bir doktor. şiddetle tavsiye ederm.
Maltepe dragos f taki atih üniversitesi Hastanesi nde Hamza bey süper bi Dr siddetle tavsiye ediyorum birsürü hastaneye gittim kızımın hastalığını anlamadilar o kadar da kan aldılar 5 aylik yavrucaktan test yapmadan kizimda inek sütü alerjisi olduğunu hemen anladı ve tedavisi ni başlattı