arkadaşlar merhaba. bebek düşündüğüm şu günlerde aklıma takılan en büyük sorun doktor. hamile kalmadan önce teslerimi yakacık doğum evinde dahiliye ve kadın doğumcuya yaptırdım. lşimdi hamile kaldıktan sonra sürekli doktor ve hastane değiştirmek istemiyorum. bana anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz hastane doktor varmıdır. ( özel sağlık sigortam yok )
Ben pendikteki medicine hospital a gidiyorum. internetten de araştırabilirsin dr.ları çok iyi. benim de özel sağlık sigortam yok. ikili teste falan ücret ödemedim ben. muayene ücreti de diğer hastaneler gibi.
Pendik kaynarca medicine hospital dr hilal bayram siddetle tavsoye ediuorum doumumu yaptirdi kontrollerimide hep ona gittim. Muhteşem bir doktor arkadas gibi hatta soyle anlatoyom dpgum olunca grlfi yanaklarimdan falan optu harika bir insan allah razi olsun onda
Pendik kaynarca medicine hospital dr hilal bayram siddetle tavsoye ediuorum doumumu yaptirdi kontrollerimide hep ona gittim. Muhteşem bir doktor arkadas gibi hatta soyle anlatoyom dpgum olunca grlfi yanaklarimdan falan optu harika bir insan allah razi olsun onda
Evet canim normal dogum 500 tl odedik. Ben cok memnun kaldim ebeledden hemsirelerden drumdan sadece hilal hnm hastasi cok randewulu nile olsan bekliyosun
arkadaşın da söylediği gibi ben de Hilal hanıma gidiyorum gerçekten arkadaş gibi ve çok tecrübeli. dediği gibi yoğunluk tek sıkıntı ama beklemeye değer bi dr. bence.
Evet canim normal dogum 500 tl odedik. Ben cok memnun kaldim ebeledden hemsirelerden drumdan sadece hilal hnm hastasi cok randewulu nile olsan bekliyosun