ümraniyede ÇAKMAK ERDEM HASTANESİ çok iyi normal doğum;750 sezeryan 1000 tl
Yine ümraniyede ATLAS HASTANESİ normal 350,sezeryan 650 konuşunca 585 liraya yapıyolar..
ben medical park göztepe'den op.dr. gökmen iyigün'ü tavsiye ederim.. ilk günden beri tüm takiplerimi ve doğumumu o yaptırdı.. sezaryen oldum kendi isteğimle, o normal doğum yapalım demesine rağmen.. son fiyatlarını bilmiyorum ama yine hamile kalsam gözüm kapalı gökmen bey'e giderim... artık o nereye ben oraya :)
ümraniyede ÇAKMAK ERDEM HASTANESİ çok iyi normal doğum;750 sezeryan 1000 tl
Yine ümraniyede ATLAS HASTANESİ normal 350,sezeryan 650 konuşunca 585 liraya yapıyolar..
atlası istiodum aklımdaydı ama komşumun gelini orda yaptı doğumdan sonra birsürü maliyet çıkarmışlar memnun kalmadılar erdem içinde iyi şeyler duymadım burada ilgin için saol
ben medical park göztepe'den op.dr. gökmen iyigün'ü tavsiye ederim.. ilk günden beri tüm takiplerimi ve doğumumu o yaptırdı.. sezaryen oldum kendi isteğimle, o normal doğum yapalım demesine rağmen.. son fiyatlarını bilmiyorum ama yine hamile kalsam gözüm kapalı gökmen bey'e giderim... artık o nereye ben oraya :)
gökmen beyi çok duydum netten araştırdım ama doğum fiyatlarından çekiniyorum benim kafamdaki fiyat n fazla 1000 olması lazım o bile çok geliyor aslında çok uçmuşlar ya 4.000 fiyat çekenler var napıolar doğumda altından aletlermi kullanıolar anlmadım
ben muay. olmaktan korkuyorum ve panikatak hastasıyım 2 aylık düşük yaptım ilk bebeğime ondan sonra evham kaldı drumun anlayışlı ve açıklayacı olması lazım bide istediğim zaman ulaşmayılım düşükte drum beni hastaneye yönlendidi ssk nın özeline gidiodum ve sskda kürtajdan korktum die elli tane azar işittim drum gelmedi bu olayları yaşamak istemiyorum çok uzattım sanırım:)
çamlıca hospitalıum sezeryan 750 tl. üstelik dr.larıda cok ilgili.. bebek yenidoğan üniteside temiz ve tam donanımlı... şimdiden hayırlı olsun .. bi avazda kurtul inş.
çamlıca hospitalıum sezeryan 750 tl. üstelik dr.larıda cok ilgili.. bebek yenidoğan üniteside temiz ve tam donanımlı... şimdiden hayırlı olsun .. bi avazda kurtul inş.
cnm ben de gökmen bey de oldum. medicl prk göztepe de. sezryan ama zorunluydu benimki miyom vardı kocaman. özellikle sezeryanı asla önermiyorum çok zor,tabi zorunlu değilse. gökmen bey başarılı bir cerrah bunu söyleyebiliirm. allah kolaylk versin
bende hamileliğimin 5. ayına kadar gökmen bey e gittim.çok iyi bir doktor ama benim sorunum hastane ve yoğunluyla ilgiliydi.bu yüzden bıraktım.başak hanım central kozyatağnda kesinlikle tavsiye ederim.4 ay önce doğumumu orda yaptım ve ikincide de kesinlikle oraya giderim.bi araştırın bence.