İstanbul - Ankara doktor tavsiyesi

Hazalesma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
111
61
48
İstanbul ya da Ankara’da burun estetiği olmak istiyorum com sorunlu bir burnum yok genelde doktorlar taban fiyattan yardımcı olabileceklerini söylüyorlar
Burda okuduğum olumsuz yorumlardan o kadar çok korkuyorum ki o yüzden iyice araştırmak istiyorum
Bu iki şehirde iyi bir KBB doktoru önerir misiniz ? Burun ucunda kırık görüntüsü olmadan kalkık olan burunları çok beğeniyorum
Bütçe 30 bine kadar çıkabilirim.

İstanbul reşit Burak kayhan Ankara eren taştan sosyal medyada gördüğüm kadarıyla bebek gibi yapıyor

merhaba naçizane bir öneride benden burun amaliyatlarından çok çekmiş biri olarak yeni 6. revizyon amaliyatımı oldum tural fatullayev kbb ci onu allah çıkardı karşıma araştır konuş ücretsiz muayene fikir al bir daha burun sorunu ile karşılaşmak istemiyorsanız iyi araştırın derim

merhaba naçizane bir öneride benden burun amaliyatlarından çok çekmiş biri olarak yeni 6. revizyon amaliyatımı oldum tural fatullayev kbb ci onu allah çıkardı karşıma araştır konuş ücretsiz muayene fikir al bir daha burun sorunu ile karşılaşmak istemiyorsanız iyi araştırın derim
Geçmiş olsun ben de 3. ameliyatım için Ankara da doktor araştırıyorum ve ilk görüşeceğim isim Tural Bey olacak. Muayene ücretsiz değil mi bir de simülasyon yapıyor mu acaba?

Ankarada doktor Erol Tunça revizyon oldum 1 hafta önce. Atelim çıktı yeni bi bandaj yaptı. O kısa sürede gördüğüm burnumu şiş olmasına rağmen çok beğendim. Sosyal medyadan bakın beğenirseniz görüşmeye gidin bence. Muayenesi ücretsiz

Geçmiş olsun ben de 3. ameliyatım için Ankara da doktor araştırıyorum ve ilk görüşeceğim isim Tural Bey olacak. Muayene ücretsiz değil mi bir de simülasyon yapıyor mu acaba?
evet ücretsiz açıkçası bana simülasyon yapmadı bende hiç sormadım bir görüşün anlarsınız özellikle başka doktorlarlada görüşmüşseniz nedemek istediğimi çok aydınlatıcı zaten ankarada eren hoca ve tural hoca nın tekniklerinin aynı olduğunu duymuştum.

Tural beye baktım ama yaptıkları çok bana hitap etmiyor 😅

Merhaba bende ameliyat oldun ve sıkıntılarım var sızın ne sorunlarınız vardı

size şöyle söyleyeyim kısaca burnum tabiri caizse yeniden yapılandırıldı nefes alamıyordum ve burun ucu neredeyse dudağımın üzerine bağlanmış hiç mesafe yok desem yeridir yantarafları çukur çukur anlatama yani çok kötü idi

evet ücretsiz açıkçası bana simülasyon yapmadı bende hiç sormadım bir görüşün anlarsınız özellikle başka doktorlarlada görüşmüşseniz nedemek istediğimi çok aydınlatıcı zaten ankarada eren hoca ve tural hoca nın tekniklerinin aynı olduğunu duymuştum.
Özelden fotoğraf atar mısınız rica etsem

merhaba kullandığım bilgisayar mec diye bir bilgisayar fotoğraf yüklemesini bilmiyorum ama en kısa zamanda size önceki halimin fotosunu göndereceğim sonrada yeni halimi

Back
X