İSTANBUL AVCILAR DA GEBELİK VE DOGUM İÇİN KADIN DOGUM UZMANI ??

hayattt21

şukurler olsun ♥♥♥Rabbim sana
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
1.323
1.438
248
Merhaba arkadaşlar istanbul avcılarda onerebılecegınız kadın dogum uzmanı varmı yardımcı olurmusunuz lutfen muhakkak vardır gıden arkadaslardan yardım bekliyorum :(

Merhaba,

Ben de 5 haftalık hamileyim :)
Göktürk'te oturmama rağmen Avcılar Hospital'da Mehmet FAruk Çekmeceli'ye gidiyorum.
Hamilelik olmadan çok önce (yaklaşık 4 sene önce) polikistikover nedeniyle tanıştık.
Çok rahat anlaştığım ve güvendiğim bir doktor, tavsiye ederim ama önemli olan senin doktorunla yi anlaşman :)

Merhaba,

Göktürk'te oturmama rağmen Avcılar Hospital'da Mehmet FAruk Çekmeceli'ye gidiyorum.
Hamilelik olmadan çok önce (yaklaşık 4 sene önce) polikistikover nedeniyle tanıştık.
Çok rahat anlaştığım ve güvendiğim bir doktor, tavsiye ederim ama önemli olan senin doktorunla yi anlaşman :)

Teskler burcu peki muayene ücreti nedir ozelden yazabilir misin :)

merhaba canım. avcılardaki en ünlü doktor tartışmasız Türkan Mutafoğlu. marmara caddesinde muayenehanesi. internetten yorumlarını da okuyabilirsiniz.doğumuda avcılar hospitalde yaptırıyor.bilginize :)

Merhaba,

merhaba canım. avcılardaki en ünlü doktor tartışmasız Türkan Mutafoğlu. marmara caddesinde muayenehanesi. internetten yorumlarını da okuyabilirsiniz.doğumuda avcılar hospitalde yaptırıyor.bilginize

merhaba canım benim doktorum medicana da onur başeğmez tavsiye ederim

Back
X