Kına Gecesi İstanbul Avr. Yakası Kına gecesi mekanı!!!

aburcubur91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
98
39
38
34
selam kızlar, ben küçükçkmece cennette oturuyorum... Bu taraflarda bi kına mekanı arıyorum bileniniz var mı ?
Cennet bakırköy avcılar vs olabilir...
Bana yardım ederseniz çok sevinirim...

Canım mekan olarak bilmiyorum ama kına organizasyonu tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Foruma sonradan katıldığım için belki yazdığım şey başlık sahibi için geç olacak ama arayan arkadaşlara tavsiyem olur. Ben Eylül 2015'te kına gecemi Fatih Saray Muhallebicisi'nde yaptım. Oranın giriş kattaki tatlıcı kısmının üzerindeki ayrı ayrı 3 kat sadece etkinlikler için kullanılıyor. Hatta geçen ay bir arkadaşımın etkinliği de orada oldu, gittiğimde salonun yenilendiğini gördüm daha güzel olmuş. Orada tabak içerikleri için anlaştığınız bir menü var, içeriği güzel. Müsaitse tahtı da rezerve ettirebilirsiniz. Bindallı, kına, yemişi onlar vermeyi teklif etti ama ben fiyattan çıkarttırdım çünkü hepsini kendim getirdim. Mekan süslemesi, fotoğraf ve video için anlaşmalı olan organizasyoncuları devreye giriyor. Eğer bayan olmaları hassasiyetiniz varsa tüm kadro bayan. Kendi müzik arşivleri var, ben de şarkı listesi oluşturdum onlardan da çaldılar. Yardımcı oldular arkadaşlar gece boyu olan akışlarda. Ben o dönem çok kına yeri araştırdım, uçuk fiyatlarla karşılaştım. Karşılamada iki lokum tutacak kız veren, bir kına tahtı ayarlayan dünya para istedi. Üstelik Avcılar'da oturuyordum yer bulmam da zordu. Çoğu mekan hafta içine kına tarihi veriyor, hafta sonu nişan-düğün yapıyorlar. Hafta içi çalışanların Avcılar tarafına erişimi zor olur diye düşünerek düğünümden önceki haftanın Cumartesi akşamı için burasıyla anlaştım ve sorunsuz, eğlenceli bir akşam geçirdim. Tavsiye ediyorum.

İstanbul Avr. yakasında uygun fiyatlı Güngören ve çevresinde kına mekanı konusunda yardımcı olur musunuuz?

Back
X