istanbul (avrupa) Bahçelievler MEdicana da doğum yapan var mı acillll

istanbul (avrupa) Bahçelievler Medicana da doğum yapan var mı acillll
Evet ben medicana bahçelievler de dogum yaptim ilk cumlem "SAKIN OYLE BIR HATAYA DÜŞME " bundan 2 ay once yaptigim dogumu herkese anlatmak istiyorum hayatta bu yaşa kadar bir siteye foruma girip bisey yazmisligim yok ama bunu yapmak zorundayim valla ben kimseyi dinlemedim is yerime yakin diye orayi tercih ettim etmez olaydim hele bir arkadaş epidural yapicam diye yazmis foruma asrin hatasi neden mi ilk dogumum dedigim gibi yakin diye tercih ettim normal dogum cok istiyodum basima gelecekleri bilseydim neyse . Dogum sancim birturlu gelmedi dr. Leyla Ercan zaten sezeryan yaptirmiyorum diye nerdeyse beni dovecek gibi konusuyodu asla o doktora gitmeyin 41. Hafta da suni sanci verdiler nerdeyse şuurumu kaybediyordum acilmam 7 cm oldu artik dayanamadim ebidural istedim tabi o saate kadar beni yarim saatte bir sozde muayene eden 2 tane deneyimsiz ebe bütün bikini bolgemi parcalamis 2 ayi gecti yaralarim iglesmedi vajinadaki yaralari yaktiricam iste epidural i nobetci anestesi uzmani oldugunu soyleyen biri geldi yapicam dedi sonra karar degistirdim istemiyorum dedim paragoz hastane kadin doktorumla konustu doktorum bizim icinde iyi olur yaptir dedi bende 7cm lik aciklikla epidural yaptirdim becerememis dogumda butun sancilari duble suni sanci oldugu icin iki kat cektim ve 12 saat boyle dogumhanede beni sallamayarak dediklerimi duymayarak kafalarina gore bana davranarak dogurtmya calistilar ama bebek başı yan geliyodu ve 10 cm acilmayla doguramadim beni sezeryana aldilar bitti mi hayir . Sezeryandan ciktim kendime saatlerce gelemesim 2 gun kaldiktan sonra tam cikiyorduk ki birden basim ve gözlerime balyoz baglamislar gibi yigildim epidurali yapamadigi icin kadin. basim boynum belim siddetli agriyor tuvalete bile gidemiyor idrarimi altima kaciriyordum farkinda bile degildim ve 2bucuk ay oldu bu surec 25 gun boyle surdu evde simdi yaralardan daha acilardan kendime gelemedim tabiki baska bi hastaneye gidiyorum bel agrilarim hala cok kotu size bu yaziyi kimseyi haksiz yere karalamak degil Leyla ERCAN ve MEDICANA BAHCELİEVLER I isterken birkez daha düşünün diye yaziyorum Allah kimseye benim yasadiklarimi yasatmasin

istanbul (avrupa) Bahçelievler Medicana da doğum yapan var mı acillll

2019 Mart ayinda Dr. Leyla Ercan'la Bahcelievler Medicana'da dogum yaptim. İstanbul'a yeni tasindigimiz icin cok da arastiramadan Leyla Hanim'la kontrollere basladik. Vajinal dogal dogum istegimi en bastan kendisine ilettim. 38. haftada bir gece saat 10 gibi suyum gelince hastaneye gittik. Gece boyu sanci odasinda ebe kontrolunde acilmayi bekledik. Sabah oldugunda sancilar duzene girmemisti, yeterli acilma da yoktu. Suni sanci verildi. Ondan bir sure sonra sancilar sıklasti, acilma icin ebe kontrole gelip gitti. Aciktigim icin bir sey yiyip icebilir miyim dedim visne suyu ictim, gerci onu da sonra cikardim ama izin verdiler en azindan. Acilma sanirim 7cm olunca dogum odasina aldilar. Sancilar cok siddetlenmisti, daha once epidural teklif edilmisti ama istemedim. Saat 12 civari sancilar son noktaya geldi artik sezeryana alin istemiyorum normal dogurmak diye bagirmaya baslamistim :) Leyla Hanim ara ara gelip kontrol ediyordu. Ebe hanim bu aciklikla kimse seni sezeryana almaz dedi :) Sonra dogum basladi, Leyla Hanim ikin dedi ben puf puf ufluyorum ikinmayi beceremedim. Sonra dedi ki ses nefes hicbir sey cikmayacak tum gucunle kakani yapar gibi ikin dedi. O an bir donum noktasi oldu tam dedigi gibi sanci geldikce nefesimi tutup tum gucumle ikindim ve 3 ikinmada falan bebek dogdu. Leyla Hanim dogumu cok iyi yonetti, beni cok iyi yonlendirdi. Bebegin kordonunu esim kesti ve hemen emzirmek icin kucagima verdiler, birkac dk emdikten sonra alip bakimini yapip getireceklerini soylediler. Ben odaya gecip giyindikten kisa bir sure sonra bebegimi getirdiler ve uzun uzun emzirebildim. Kan sekeri normal cikti, mama verme vs lafi bile gecmedi.
Epizyotomi gerekmezse istemiyorum demistim ama epizyotomi yapildi, zaten dogum aninda insanin umrunda olmuyor :) Bir hafta icinde sorunsuz iyilestim, iyilesme surecinde otururken falan sorun yasamadim.
Uc haftada bebegim dogum kilosuna ancak ulasti ama yine de hic mama vermedik, Dr Alper Ozkilic takibindeydik. Bu surecte emzirme ile ilgili sorunlarimda su an adini unuttum, bas hemsireydi sanirim onun cok yardimi oldu, sagolsun.
Sonuc olarak Leyla Hanim'dan da, hastane ve personelden de cok memnun kaldim. Gercekten anne bebek dostu bir dogum sureci gecirdim. Bu arada dogum paketi de diger ozel hastanelere gore oldukca uygun ve bebegin ilk kontrollerini kapsiyor.

Bu ileti umarim benim gibi internetten doktor/hastane secmek durumunda kalanlara yardimci olur.
#vajinaldogum
#normaldogum
#leylaercan
#drleylaercan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…