Aşılama İstanbul Avrupa Yakası aşılama merkezi önerisi ve fiyat bilgisi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

BolSekerli

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
4.015
1.088
698
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. 3.5 senedir evliyiz. Eşimde bir sorun yok. Ben daha önce histereskopi oldum. Aşılama denemek istiyorum. Bana önerebileceğiniz hastaneler hangisi ve ortalama ne fiyatta oluyor?

Merhaba cnm bi cok kisi bezmialem hastanesini soyluyor devlet olarak capa var ama fiyatlatini bilmiyorum devlette sadece ilaclara para oduyorsun ben devlette yaptirdim kendim avrupa yakasinda oturuyorum anadolu yakasina gidiyorum zeynep kamile

Peki devlette aşılama yaptırmanın şartları var mı ?
Soyle soyleyim cnm biz cok gittik doktorlara bende sorun yok fakat esimde hareketsizlik var doktorda asilamaya yonlendirdi evraklar hazirladik 3 asilama sansin var tup bebekte 3 yil evli olma sarti var asilamada oyle bir sart yok ama ztn kisiden kisiye degisiyor sanirim bazilarina klomen ve catlama ignesi tedavisi uygulaniyor bazilarinada igne tedavisi sonrasinda catlama ignesi ve asilama bende igne tedavisi oldu sonra asilama sanirim doktor sonuclara gore degerlendiriyor

Soyle soyleyim cnm biz cok gittik doktorlara bende sorun yok fakat esimde hareketsizlik var doktorda asilamaya yonlendirdi evraklar hazirladik 3 asilama sansin var tup bebekte 3 yil evli olma sarti var asilamada oyle bir sart yok ama ztn kisiden kisiye degisiyor sanirim bazilarina klomen ve catlama ignesi tedavisi uygulaniyor bazilarinada igne tedavisi sonrasinda catlama ignesi ve asilama bende igne tedavisi oldu sonra asilama sanirim doktor sonuclara gore degerlendiriyor
Hayırlısı olaun inş. Peki sonuç olumlu oldu mu?

Back
X