İstanbul Avrupa yakası bbl doktor önerisi

Elifnaz24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
10
0
86
37
Selam kızlar ; bir süredir tüm yazılanları okudum fikir edinmeye çalıştım ama kafam iyice karıştı ; çok kilo alıp vermekten dolayı popomda girinti çıkıntılar oluştu ; tabi zamanında popomun üstüne çok kötü düşmüştüm merdivenin tam ucuna iz kalmıştı , şimdi zayıfladıkça iyice belli olmaya başladı ; bel bölgemde fazlasıyla yağlı ; o yüzden ordaki yağları popoya enjekte etmek istiyorum; deneyim doktor bilgisi ve fiyat bilgisi yazarsanız çok sevinirim

Merhaba hayır karar veremedim ; kimse de yazmadı , bende konulara bakıyorum sürekli bilgi almak için

Çok uzun zamandır araştırıyorum ama kimse bilgi vermemiş yaptıran yok mu yakın zamanlarda ; Anadolu yakası’nda bawer acaban , Avrupa yakasında Serkan balta ; Mehmet haşim Güner ameliyat olanlar var mı

Erdem güvenle salı günü mustafa mert okumuşla yarın yüz yüze görüşme sağlayacagım ulaş baliyle görüştüm çok tatlı ve iyi bir doktor en son içlerinden birini seçip devam edicem

Ben Baver acaban la yüzyüze görüştüm ; Mehmet Haşim Güner ile de Salı günü görüşmeye gideceğim

Erdem güvenle salı günü mustafa mert okumuşla yarın yüz yüze görüşme sağlayacagım ulaş baliyle görüştüm çok tatlı ve iyi bir doktor en son içlerinden birini seçip devam edicem
Erdem güveni tavsiye etmiyorum beni mahfetti anatomiden kaynaklı diyip kaçıyor paranızla rezil olursunuz

Çok uzun zamandır araştırıyorum ama kimse bilgi vermemiş yaptıran yok mu yakın zamanlarda ; Anadolu yakası’nda bawer acaban , Avrupa yakasında Serkan balta ; Mehmet haşim Güner ameliyat olanlar var mı
Ben baver acabana 6 ay önce karın ve kol germe yaptırdım iki gün öncede uyluk germe yaptırdım

Karın ve kol germede liposuction yapılmadı sadece deri alındı çünkü fazlalık yoktu.Dikiş konusuna gelince ameliyat sonrası incecikti belli belirsiz ama zamanla kollarımdaki dikişlerde genişleme oldu doktorum bunun olabileceğini söylemişti zaten ama karnımda böyle birşey olmadı baştaki gibi hala çok belirsiz.Karnım düz karın kaslarım bile belli ameliyat öncesnde de belliydi ama fazlalık deri olunca böyle güzel durmuyordu.Bacaklarımdaki dikişleri henüz bende görmedim şu an bant var hafifte olsa liposuction yapıldı.Doktorum bana güven veriyor bu nedenle ikinci ameliyatımı da kendisine oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…