Merhaba, çeşitli devlet ve özel hastanelerde çocuğumu birçok doktora götürdüm ancak içime sinen hem gelişim takibi hem de hastalık takibi yapacak bir doktor bulamadım. Her seferinde tüm öyküyü baştan anlatmak zorunda kalıyorum.
Avrupa yakasında Beylikdüzü’nde yaşıyorum.
Öncelikli Avrupa yakası olmak üzere öneride bulunabileceğiniz doktorlar varsa öğrenmek isterim.
Gereksiz ilaç kullanımına karşı bir hocadır. Erhan hoca, Bahçelievler Çocuk Kliniğinde çalışmıyor bu arada, o Bahcelievlerde başka bir klinikte. İki yerden de memnunum
Gereksiz ilaç kullanımına karşı bir hocadır. Erhan hoca, Bahçelievler Çocuk Kliniğinde çalışmıyor bu arada, o Bahcelievlerde başka bir klinikte. İki yerden de memnunum
Karşı çıkmakta haklı keşke her hekim öncelikli başka tedavi yöntemleri için uğraşıyor olsa. Benim öncelikli baktığım alerjik çocuklar için de deneyimli biri olması benimle benzer durum yaşayan birçok kişi için çözüm olmuş. Kesinlikle denenebilir bir doktor olarak duruyor
Karşı çıkmakta haklı keşke her hekim öncelikli başka tedavi yöntemleri için uğraşıyor olsa. Benim öncelikli baktığım alerjik çocuklar için de deneyimli biri olması benimle benzer durum yaşayan birçok kişi için çözüm olmuş. Kesinlikle denenebilir bir doktor olarak duruyo
Merhaba, çeşitli devlet ve özel hastanelerde çocuğumu birçok doktora götürdüm ancak içime sinen hem gelişim takibi hem de hastalık takibi yapacak bir doktor bulamadım. Her seferinde tüm öyküyü baştan anlatmak zorunda kalıyorum.
Avrupa yakasında Beylikdüzü’nde yaşıyorum.
Öncelikli Avrupa yakası olmak üzere öneride bulunabileceğiniz doktorlar varsa öğrenmek isterim.