L lilyum 72 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2025 3 0 1 52 Perşembe 09:40 Konu Sahibi Konu Sahibi lilyum 72 #1 Avrupa yakasında oturuyorum.Çocuk psikoloğu arıyoruz acilen .Yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum
Avrupa yakasında oturuyorum.Çocuk psikoloğu arıyoruz acilen .Yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum
emerald_ Guru Kayıtlı Üye 19 Mart 2011 202 205 303 İstanbul Perşembe 15:03 Konu Sahibi Konu Sahibi lilyum 72 #2 Benim Anadolu yakasında bildiğim çocuk psikoloğu var ama uzak olmazsa size. Abimler gitmişti kaka tutma için. Sizin sorununuz nedir?
Benim Anadolu yakasında bildiğim çocuk psikoloğu var ama uzak olmazsa size. Abimler gitmişti kaka tutma için. Sizin sorununuz nedir?
L lilyum 72 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2025 3 0 1 52 Bugün 04:29 Konu Sahibi Konu Sahibi lilyum 72 #3 Merhaba oğlumun hareketliliği için düşündük.Dikkat eksikliği olabilir
L lilyum 72 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2025 3 0 1 52 Bugün 04:31 Konu Sahibi Konu Sahibi lilyum 72 #4 emerald_ .!.: Benim Anadolu yakasında bildiğim çocuk psikoloğu var ama uzak olmazsa size. Abimler gitmişti kaka tutma için. Sizin sorununuz nedir? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.Dikkat eksikliği ve hiperaktivitelik bir durum olabilir bizde
emerald_ .!.: Benim Anadolu yakasında bildiğim çocuk psikoloğu var ama uzak olmazsa size. Abimler gitmişti kaka tutma için. Sizin sorununuz nedir? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.Dikkat eksikliği ve hiperaktivitelik bir durum olabilir bizde