İstanbul avrupa yakası devlet hastanesi

BtLKnN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
57
0
86
İstanbul
Ark.lar İstanbul avrupa yakasında eyüp de kalıorum.Bildiginiz en iyi devlet hastanelerinden dogum yapabilecegim bi hastane .Mümkünse doktor ismi varsa bildiigniz lütfen yardımm :)

bakırköy'e gidebilirsin canım. halamın gelini doğum yaptı çok memnun kaldı. sana da yakın sayılır.

Ark.lar İstanbul avrupa yakasında eyüp de kalıorum.Bildiginiz en iyi devlet hastanelerinden dogum yapabilecegim bi hastane .Mümkünse doktor ismi varsa bildiigniz lütfen yardımm :)

MERHABA
ben özel harıcınde okmeydanı eğitim ve araş hastanesine gıdıoyorum butun testlerımı de orda yaptırdım... sabah erken saate randevu alırsan hiç beklemıyorsun bıle...
bı ark.eşide orda doğum yaptı tavsıye edıyor...istresen gıt bı dene muatyeneyı dğumhaneye falan bak...

Çok tşk ark.lar okmeydanını begenmiolar dogumhanelerini fln bi komşum gezmişdi.Bende şişli etfali düşünmüştüm bakırköyede bi bakıcam çok tşkler tekrardan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…