İstanbul Avrupa Yakası Doktor Tavsiyesi

okaplan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
730
534
158
Arkadaşlar merhaba,

Ben İstanbul Beşiktaş'ta oturuyorum. Düzenli olarak kontrole gideceğim ve güvenebileceğim bir doktor arayışındayım. Sonradan doktor değiştirmek istemiyorum. Kendi tercihim bayan doktor olması. Özel hastane de olabilir bana yakın civarda önerebileceğiniz bir doktor var mıdır?

Kadın doğum tabi ki canım, gebelik şüphem var da...

Canım belki cevap senin için geç olabilir ama ben kendi adıma Medicana Bahçelievler de DR. Leyla Ercan'i tasiye ederim. 5. Aya kadar Başka bir hastanede bir doktora gidiyordum ilgisizlikten dolayı Leyla Hanım'a gitmeye başladım. Ina çok memnunum. Bende karşılık vardı, Demir degerlerim yerdeydi ve buraya gitmeye başladıktan bir ay sonra ciddi bir diyet ve ilaç takviyesiyle kanım normal degerlere geldi çok şükür. (8.9 lardan 10.6 lara çıktı hemoglabin) oldukça ilgili, güleryüzü ve ennnn önemlisi sizi tanıtarak size karsı hareket ediyor. Bastan savma bir sekilde muayene etmiyor. Size teker teker anlatarak her şeyi. İnşallah doğumda da memnun kalırım. . Canım gebelik var mı suan??

Kadın doğum tabi ki canım, gebelik şüphem var da...

Canım belki cevap senin için geç olabilir ama ben kendi adıma Medicana Bahçelievler de DR. Leyla Ercan'i tasiye ederim. 5. Aya kadar Başka bir hastanede bir doktora gidiyordum ilgisizlikten dolayı Leyla Hanım'a gitmeye başladım. Inan çok memnunum. Bende kansizlik vardı, Demir degerlerim yerdeydi ve buraya gitmeye başladıktan bir ay sonra ciddi bir diyet ve ilaç takviyesiyle kanım normal degerlere geldi çok şükür. (8.9 lardan 10.6 lara çıktı hemoglabin) oldukça ilgili, güleryüzü ve ennnn önemlisi sizi tanıtarak size karsı hareket ediyor. Bastan savma bir sekilde muayene etmiyor. Size teker teker anlatarak her şeyi. İnşallah doğumda da memnun kalırım. . Canım gebelik var mı suan??

Iyi akşamlar. Leyla hanım sezeryan yapıyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…